KUR PIRKT MĒBELES PĒC SPECIĀLA PASŪTĪJUMA?

Jaunu mēbeļu izvēle savam tikko izremontētajam vai uzceltajam mājoklim vienmēr ir īpašs piedzīvojums. Jāteic, ka veikalos varam atrast tādas mēbeles, kādas sirds kāro, nevis kā tas bija, piemēram, pirms divdesmit gadiem. Ir dažādi materiāli, kas tiek izmantoti mēbeļu izstrādei un izgatavošanai.

Katrai individuāli pasūtītajai mēbelei, tiek piemeklēta atbilstoša, skaista un mūsdienīga furnitūa. Mēbeles pēc pasūtījuma ne vienmēr ir dārgākas kā tās, kas atrodamas mēbeļu salonos un veikalos jau uz vietas gatavas. Mēbeļu veidošanas gaitā, ir iespējams nedaudz mainīt arī galarezultāta izskatu. Neatkarīgi no tā vai tas ir iebūvējamais skapis vai virtuves mēbeles pēc pasūtījuma, noteikti būs iespēja atrast vislabāko variantu, kas ir ne tikai aktuālā dizainā, bet arī maciņam draudzīgi.

Uzzini vairāk – https://up-mebeles.lv/virtuves-iekartas/

KĀ LIKT MĒBELĒM KALPOT ILGI?
Viena no pirmajām telpām, ko klienti izvēlas iekārtot, ir virtuve. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Garantējam pilnīgu klientu vēlmju izpildīšanu, ne velti virtuves iekārtas vidējais izgatavošanas laiks ir 5 nedēļas. Virtuves mēbeles tiek veidotas vienotā un aktuālā stilā, ir iespējami dažādi risinājumi dažādiem virtuvju izmēriem un esošajam aprīkojumam. Arī virtuves darba virsmas izmaksas ir atšķirīgas, kas var svārstīties no dažiem simtiem līdz pat vairākiem tūkstošiem. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Viss atkarīgs no izmantotajiem materiāliem un kopšanas, jo pareizi kopta virtuves iekārta kalpos ļoi ilgi, neatkarīgi budžeta vai luksusa klases.

ERGONOMISKAS UN LABAS KVALITĀTES VIRTUVES IEKĀRTAS UN SIENAS SKAPJI.
Arī visas pārējās lielgabarīta mēbeles mājoklī ir iespējams izgatavot pēc klienta pasūtījuma. Skaists liels skapis ar lielām bīdāmajām durvīm ir katras mājas sapnis. Viens no iemesliem, kādēļ cilvēki izvēlas pasūtīt specīāli izgatavotas mēbeles, ir tādēļ, ka jau veikalos atrodamās, līdz galam īsti nepilda visas vēlmes. Viena no lielākajām ērtas dzīves pamatatslēgām ir ergonomija, kad ērti un parocīgi ir lietot jebko, kas mums ir apkārt, turklāt, tas tiek novērtēts ne tikai virtuvēs, bet arī jebkurā citā telpā mājoklī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *