GALDA UN SIENAS KALENDĀRI UZŅĒMUMIEM

Kalendārs ir it kā vienkārša lieta, ko ikdienā redzam vai nu karājoties pie sienas vai uz saviem darba galdiem. Varētu šķist, ka visam digitalizējoties kalendārs būs viena no tām lietām, kas kritīs aizmirstībā, taču tā nebūt nav. Kalendārs ir kļuvis par universālu biroja priekšmetu, jo pilda arī funkcijas, kas agrāk šķita tam nepiemērotas, piemēram, kalendāri ir populāra dāvana biznesa partneriem un saviem darbiniekiem.

Laikā, kad tiek piedāvātas neskaitāmas tehniskās iespējas kalendārus izgatavot pašiem lielākā vai mazākā tirāžā, jāsaprot, ka šāda veida pakalpojumi ir vairāk paredzēti lietošanai mājas apstākļos, ne darbā, un rezultāts, visticamāk, nebūs iepriecinošs, tādēļ profesionāla kalendāru druka būs labākais risinājums vēlmju realizēšanai, bet apskatīties piedāvājumu var to mājas lapā.

VAI SPECIĀLI PASŪTĪTIE KALENDĀRI IETVER VISU INFORMĀCIJU?
Kad tiek veidoti darbi, kuros svarīgs dizains un klienta iesaiste, rezultāts nevar neizdoties. Viens no iemesliem būtu tas, ka dizainiem var būt specifiskas drukāšanas prasības un, tas kas der maziem galda kalendāriem, nederēs lieliem sienas kalendāriem. Arī visi kalendāros iekļautie dati un informācija tiek rūpīgi pārbaudīta, lai nerastos neveiklas situācijas ar izlaistām vārda dienām vai piemirstām valsts svētku dienām. Protams, pēc klienta vēlmēm ir iespējams iekļaut arī citu nozīmīgu informāciju. Zelta vidusceļa atrašana visu parametru saderībā, nozīmē lielisku gala rezultātu!

CIK MAKSĀ INDIVIDUĀLI VEIDOTI KALENDĀRI?
Kalendāru izdruka un citi drukas pakalpojumi pēdējos gados kļuvuši īpaši populāri un piedzīvo atdzimšanu. Neatkarīgi no tā, vai klientam nepieciešami sienas kalendāri, galda kalendāri vai personalizēti kalendāri, kalendāru druka tiek veikta ātri un kvalitatīvi. Pasūtījumu cenas parasti tiek norādītas par vienu vienību, ja tiek sūtīti kalendāri noteiktā tirāžā. Pilnībā personalizēta kalendāru izveide ir ideāls, uzņēmumu reprezentējošs līdzeklis, ko ir iespējams izveidot piemērotu katram klientam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *