GALVENĀ GARDEROBES SASTĀVDAĻA – DŽINSA BIKSES

Džinsi ir apģērba gabals, bez kura nevaram iedomāties savu garderobi, neatkarīgi no tā vai valkājam tos ikdienā vai brīvākos brīžos. Džinsa auduma apģērbi ir vislabākais, kas var būt, tādēļ no tā tiek šūtas dažāda veida drēbes – bikses, krekli, šorti, svārki, pat apavi un ziemas apģērbs. Turklāt, džinsa auduma apģērbs rotā gan dāmu, gan kungu un bērnu garderobi. Tie izskatās labi, ilgi kalpo, nezaudē savu formu un visādi citādi iepriecina savus īpašniekus ikdienā. Ne velti populārākie džinsu apģērbu ražotāji ir pazīstami gadu desmitiem.

Mūsdienās džinsa audums tiek papildināts ar dažādām variācijām, piemēram, pievienots elastāns, jo džinsa audums pats par sevi nav pārāk elastīgs un sastāv no 100% kokvilnas. Ņemot vērā auduma specifisku, tas ir ilgmūžīgs, tādēļ būtu nelietderīgi to izmest, ja rodas kāds neliels plīsums vai kāds cits defekts. Džinsu bāzē pieejams arī apģērbu remonts, kas ātri vien defektu pārvērtīs par neredzamu vai pat par efektu!

DAŽĀDI DŽINSU APĢĒRBI VĪRIEŠIEM.
Vīriešu džinsa bikses ir pieejamas dažādos modeļos un krāsu variācijās. No galvas jāizmet doma, ka pastāv tikai viena piegriezuma džinsa bikses vīriešiem un jādodas uz veikalu atrast sev piemērotāko modeli. Arī džinsu šorti vīriešiem ir viens no vasaras garderobes must have, tādēļ arī to izvēle ir diezgan plaša. Visbiežākā vīriešu izvēle džinsu biksēm ir zili vai melnas krāsas apģērbi. Ja jāizvēlas trešā populārākā krāsa, tad tie varētu būt zemes toņi un bēša nokrāsa. Svarīgi atrast sev piemērotu modeli. Piemēram – ja esat slaidu kāju īpašnieks, tad Slim modelis būs kā radīts jums, taču, ja esat druknākas un pilnīgākas miesasbūves, tad bikses ar Straight piegriezumu būs īstās.

KUR NOPIRKT LABUS SIEVIEŠU DŽINSUS?
Sieviešu džinsi ir pieejami ārkārtīgi lielā modeļu un dizainu klāstā. Sievietes vienmēr vēlas dažādību savos apģērba gabalos, un to saprot arī apģērbu ražotāji, kas piedāvā džinsu bikses ne tikai visās varavīksnes krāsos, bet arī piegriezumos. Džinsu šorti sievietēm, tā pat kā garās džinsu bikses ir viens no populārākajiem apģērba gabaliem. Skinny, straight, boyfriend, ankle lenght un daudzi citi modeļi tiek piedāvāti dāmām, savas garderobes papildināšanai. Sievietes, noteikti, ir tās, kas mīl ērtumu un praktiskumu jebkurā dzīves situācija – neatkarīgi no tā vai visu dienu atrodaties birojā, vai esat mūžam skrienošā mājsaimniece, kas ir tik pat atbildīgs darbs kā visi pārējie. Nekomfortabls apģērbs var viens, divi sabojāt dienu un visus plānus, tādēļ skaistas un ērtas drēbes ir obligāta vajadzība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *