KĀ PAVADĪT ATPŪTU PIE ŪDEŅIEM?

Veidi, kā izvēlamies pavadīt savu brīvo laiku ir dažādi – citi izvēlas nodoties aktīvajai atpūtai, citi labprātāk uzkrāj spēkus guļot dīvānā un vienkārši nedart neko. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums.

Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Vēl daļa izvēlas doties braucienos ar laivām, kas ir lielisks veids, kā saliedēt kompāniju, turklāt laivu nomas ir atrodamas tur pat, krastā.

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM.
Laivas ir klasiska vērtība, taču pēdējos gados populāri irkļuvuši SUP dēļi un e-foil. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Aktivitāšu piedāvājumu, bieži vien, veido tieši kempingu īpašnieki. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Uz jahtas atpūsties var līdz pat 8 cilvēku liela kopānija.

KĀ ATRAST LABĀKO ŪDENS AKTIVITĀŠU VARIANTU?
SUP dēļu noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušāki ūdens sporta veidu cienītāji. Maldīgi uzskatīt, ka sup dēļu izmantošana ir populāra tikai ārzemēs, jo Latvijā SUP dēļu noma ir tik pat populāra kā laivu noma. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *