ROTU NOZĪME IKDIENĀ

Juvelierizstrādājumiem jebkurā vēstures posmā ir piemitušas dažādas īpašības, piemēram, lai izrādītu savu stāvokli sabiedrībā. Stabilās un izdevīgās dārgmetālu cenas, rotas ir padarījušas par lielisku investīcijas līdzekli. Rotas ir lielisks veids kā papildināt savu imidžu un koptēlu. Juvelieri un rotkaļi ir meistari, kuru rokās dārgmetāls pārvēršas skaistās rotās. Lai rota nezaudētu savas vizuālās īpašības, pie juveliera var veikt arī to apkopi un remontu, ja tāds ir nepieciešams.

Svarīga arī pareiza rotu kopšana, lai tās kalpotu ilgāk, nezaudētu savu formu un īpašības(ielūkojies šeit – sudraba auskari). To vislabāk izmantot visa veida rotaslietām. Izvēlieties tikai kvalitatīvas un prasmīgi darinātas rotas, jo tās kalpos ne tikai ilgāk, bet arī izskatīsies daudz labāk par lētu bižutēriju.

KĀDAS ROTAS IESPĒJAMS VEIDOT NO SUDRABA?

Kaklarotas un gredzeni noteikti ir populārākie rotaslietu veidi, kādus izvēlas iegādāties klienti Latvijā. Kā populārāko dārgmetālu var minēt zeltu un sudrabu un to labprāt valkā kā sievietes, tā vīrieši. Šīs līdera pozīcijas sudrabs dala ar zeltu, kas ir tik pat populārs, īpaši vecāka gadagājuma klientu vidū. Prasmīgam juvelierim būs pa spēkam tikt līdzi klientu domu lidojumiem, vēlmēm un vajadzībām, izmantojot arī ne tikai dārgakmeņus un pusdārgakmeņus, bet arī dažādus dabas dotus elementus, kuriem daudzi no mums vienkārši paietu garām, piemēram, jūras izskalotus stikliņus.

PIEMĒROTA ROTU KOPŠANA, LABOŠANA UN DUBLĒŠANA

Pareiza rotu kopšana paildzina to kalpošanas laiku un tās nav nepieciešams nest remontēt. Ir iespējams arī pārkausēt esošās rotas, kas savu laiku nokalpojušas vai vairāk netiek lietotas, lai radītu ko pavisam jaunu. Nereti klientiem interesē opcija par izmēru samazināšanu vai gluži otrādi – palielināšu, respektīvi, rotu pārveidošanu un pielāgošanu. Ir dažādi rotaslietu un dārgmetālu kopšanas līdzekļi, ar kuriem profilakses nolūkos rotas var tīrīt mājās arī mājas apstākļos, taču noteikti, laiku pa laikam, rotu apkopi un pielāgošanu, īpaši tādēļ, ka sudrabs ir mīksts metāls, der veikt pie profesionāļa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *