KUR ATRAST JAUNAS RIEPAS?

Ceļu satiksmes drošībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tieši gada vēsajā laikā, un liela loma ir riepu kvalitātei. Viens no galvenajiem riepu kvalitātes rādītājiem ir protektora dziļums, kuram jābūt piemērotam braukšanai ziemas apstākļos. Nevienam auto vadītājam nav ieteicams taupīt uz riepu cenu un kvalitāti, jo tas ir ieguldījums ne tikai automašīnā, bet arī savā drošībā.

Ja nepieciešams saprast, kādas michelin vasaras riepas būs piemērotas, riepu garāžas darbinieki spēs palīdzēt, īpaši, ja esat jauns auto vadītājs. Riepu, disku un riteņu apkope vismaz reizi sezonā ir nepieciešama jebkurai automašīnai, lai diagnostikas laikā būtu laicīgi iespējams noteikt un novērst radušās problēmsituācijas, ja tādas ir izveidojušās.

RIEPU SERVISA PIEDĀVĀJUMA KLĀSTS

Riepu garāžā pieejami visdažādākie riepu, disku un riteņu apkopes pakalpojumi. Maldīgi uzskatīt, ka diski ir tikai ritošās daļas dekoratīvs elements, nevis būtiski svarīga detaļa. Riepu garāžas zinošie tehniķi palīdzēs ar disku apkopi un servisa pakalpojumiem. Riepu garāžās pieejami dažādi pakalpojumi, tajā skaitā arī riepu uzglabāšana ārpus sezonas laika, riepu maiņa, jaunu riepu uzstādīšana, protams, diagnostika, balansēšana un daudz kas cits. Riepas vislabāk izvēlēties, balstoties uz automašīnas veidu un braukšanas paradumiem. ņemot vērā to, ka braukšanas paradumi katram no mums atšķiras, konsultācija pirms riepu maiņas var būt ļoti noderīga.

JAUNU UN MAZLIETOTU RIEPU IEGĀDE SERVISĀ

Riepu servisa piedāvājumā varam atrast gan jaunas, gan mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas, kas piemērotas Latvijas klimatam visa gada garumā. Daudzi autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas automašīnas riepas dēļ to cenas, jo tā var būt gandrīz uz pusi zemāka, kā jaunam riepu komplektam. Pastāv atšķirība tajā, ja lietotas riepas pērkat servisā vai, piemēram, pēc kāda sludinājuma. Pērkot riepas riepu garāžā, tās iepriekš tiek pārbaudītas un noteikti ir drošas lietošanai, taču pērkot no kādas privātpersonas, diemžēl, iespējams nopirkt kaķi maisā un palikt gan bez naudas, gan bez riepām. Riepu servisā strādā zinoši speciālisti, kuriem noteikti var uzticēt savu auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *