VAI IR IESPĒJAMS ĀTRĀ LAIKĀ SAŅEMT AIZDEVUMU?

Ātrais kredīts internetā ir ikdienišķs finanšu pakalpojums, kas pieejams ik vienam pilngadību sasniegušam Latvijas pilsonim. Vismaz desmit gadus un pat vairāk, šis pakalpojums tautā tik dēvēts par sms kredītu. Lai saņemtu šādu aizdevumu ir nepieciešams vien pieteikties tam online vai ar īsziņas palīdzību. Aizdevumi tiek piešķirti personām ne jaunākām par 20 un ne vecākām par 70 gadiem.

Šāda veida aizdevumiem ir elastīgs atmaksas termiņš un pastāv iespēja to pagarināt(labākā izvēle šeit – auto līzingā). Tas ir ērts risinājums situācijām, kad piemeklējuši neparedzēti izdevumi un nepieciešams veikt kādu svarīgu pirkumu, vai vienkārši nepieciešami iztikas līdzekļi, kad palikušas pāris dienas līdz algai.

KĀPĒC IZVĒLĒTIES ĀTRO KREDĪTU?

Šāda veida pakalpojumi jau iesākumā tika veidoti kā alternatīva banku izsniegtajiem aizdevumiem un ātri vien kļuva populāri visā pasaulē. 21.gadsimta piedāvājumi aizdevumu saņemšanas jomā ir ātri, elastīgi un viegli realizējami, tādēļ tos izmanto labāk, kā banku aizdevumus. Ātrie aizdevēji, līdzīgi kā banku sektors, pārbauda aizdevuma pieteicēja kredītvēsturi un ienākumus, lai izvērtētu iespējas aizdevumu atmaksāt laicīgi. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Lielākā daļa aizdevēju pirmo aizdevumu piedāvā izsniegt bez maksas jeb bez papildus procentu maksājuma.

VAI ŠĀDI PAKALPOJUMI IR DROŠI?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Katram klientam ir pieejams viņa personīgais profils aizdevēja vietnē, kurā ir redzama visa informācija par izsniegtajiem aizdevumiem un atmaksas grafiks. Aizdevuma kalkulators palīdz aprēķināt visus plusus un mīnusus, savukārt visi, ar aizdevumu saistītie dokumenti, tiek nosūtīti e-pastā. Ātro aizdevēju darbība Latvijā tiek kontrolēta kā jebkura cita tamlīdzīga finanšu institūcija. Aizdevuma atmaksa ir elementāra – vai nu aizdotā summa ar procentiem, ja tādi ir, tiek pārskaitīti uz aizdevēja bankas kontu vienā maksājumā, vai arī tiek veikti lielāki aizdevuma atmaksas maksājumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *