VISS, SĀKOT NO SUŅU BŪDAS UN BEIDZOT AR SPĒĻU LAUKUMIEM VAI PIRTS KUBLIEM

Latvijas kokapstrādes meistaru radītos darbus novērtē ne tikai pie mums, bet arī ārzemēs. Kokapstrāde ir viena no galvenajām Latvijas amatniecības un eksporta precēm, turklāt, vietējie un ārvalstu pircēji novērtē visu – sākot no suvenīriem un dizaina priekšmetiem un beidzot ar dārza mēbelēm, pirtīm un daudz ko citu. Latvieši vienmēr atbalsta savējos, tādēļ vislabāk ir izvēlēties pie mums ražotas preces.

Piedāvājums ir gana plašs – sākot ar suņu būdām un lapenēm un beidzot ar terasēm, bērnu laukumiem un karkasa mājām. Modernu un tirgū pieprasītu kokapstrādes preču ražošana ir normāla prakse jebkuram mūsdienīgam uzņēmumam arī Latvijā.

KAS IEKĻAUTS BĒRNU LAUKUMU KOMPLEKTĀCIJĀ?

Ar vien vairāk privātmāju īpašnieki izvēlas savos pagalmos ierīkot bērnu rotaļu laukumus(uzzināt vairāk šeit – https://vud.lv/produkti/kempingu-majas/). Protams, visi izgatavotie bērnu rotaļu laukumi atbilst visiem drošības standartiem un tiek veidoti pēc klienta vēlmēm. Attiecīgi – to, kā izskatīsies rotaļu laukums, nosaka pats pasūtījuma veicējs. Vizuālajam noformējumam iespējams izvēlēties dažādus individuālus risinājumus. Cena ir atkarīga no rotaļu laukuma komplektācijas. Cenas ir no viena līdz diviem ar pusi tūkstošiem eiro, kas šāda veida koka konstrukcijai ir adekvāta. Komplektācijā ietilpst dažādi piedāvājumi – šūpoles, smilšu kastes, slidkalniņi, klinšu sienas. Ar meistariem ir iespējams vienoties arī par citiem atrakciju veidiem, kas balstīti uz klientu vēlmēm. Varam droši apgalvot, ka jūsu atvase kopā ar draugiem noteikti spēs novērtēt piedāvājumu.

PIRTS RITUĀLU NEIZTRŪKSTOŠA SASTĀVDAĻA – KUBLS

Senlatviešu pirtī iešanas tradīcijas joprojām ciena daudzi, tādēļ pirtis un pirts kubli ir populārs pasūtījumu veids. Iegādei pieejamas gan ovālas, gan apaļas, no egles koka veidotas pirtis. Jebkurš šāda veida pasūtījums tiek veidots kopā ar klientu. Kubli un pirtis ir populārs pasūtījuma veids, jo tās ir viegli transportējamas, kopjamas un visādi citādi ērtas izmantošanai nedēļas nogalēs un svētkos. Pirts forma un izmērs spēlē lielu lomu tajā, cik ātri uzsilst un atdziest pati pirts telpa. Saprotams, ka ik viens vēlas pirts telpu uzturēt noteiktā temperatūrā maksimāli ilgi. Pēc saspringtas un grūtas darba dienas, viens no labākajiem relaksācijas veidiem ir relaksācija kublā. Šādi brīvo laiku iespējams pavadīt gan ar draugiem, gan ģimeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *