Gribi izbaudīt aktīvu atpūtu pie ūdens – sup noma būs pareizā izvēle!

Jauninājums supošana jeb kā citur dēvēta sup sērfošana jau ir tikai slīdēšana pa ūdeni ar dēli un airi. Un katrs varētu apgūt šo sportu neatkarīgi no vecuma un sporta formas līmeņa. Viss, kas nepieciešams, ir paši sup dēļi pielāgoti jums un airi, lai airētu. Cilvēkiem, kam nemaz nav vispār pieredzes, sup izbraucieni var sākties stāvot ceļos. Tādā veidā varētu iemācīties noturēt līdzsvaru un pakāpeniski mēģināt celties kājās. Turklāt ir neaprakstāmas sajūtas, kad Jūsu supošana ir kājās stāvot! Turklāt sup izbraucieni ir universāls pasākums, jo suposana var notikt kā dīķī, upē, ezerā vai jūra un okeānā. Pats galvenais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām.

Uzzini vairāk – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

Supošana, vai kāds inventārs būs vajadzīgs?

Parasti sup dēļi no sērfošanas dēļiem atšķiras ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, tajā pat brīdī, kad pieminēta tiek profesionāla supošana, tad šinī gadījumā sup dēļi ir tādi paši kā serf bordi. Uz šodienu jau ir ļoti daudz savādāku dēļu tipu. Universālie dēļi ir atbilstoši atpūtai uz ūdens, tūrisma dēļi ir ideāls variants pārgājieniem, reisu dēļi, kas ir ātri un tiek pielietoti sacenšoties. Bez šaubām, nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem, savukārt pabeidz iedalījumu cietie sup deļi un piepūšamie. Kad būs rīkoti sup izbraucieni, parasti būs paņemti tieši piepūšamie sup dēļi. Tos var ņemt līdzi jebkur, un dažādas lidostas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Bieži vien tieši piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar airi, pumpi, remonta komplektu, drošības pavadu un transportēšanas somu. Bez šaubām, piepūšamie sup dēļi pastāv arī ļoti cieti, bet paši sērfotāji priekšroku dod tieši cietajiem dēļiem.

Vai, piemēram, katamarānu noma būtu pilnīgi visas atrakcijas uz ūdens virsmas?

Šodienas iespēju zemē ir tiešām milzīgi daudz dažādu iespēju, kā pavadīt aktīvi savu atpūtu, turklāt nemaz nav būtiski, vai Jums plānos būs atpūta ar ģimeni vai draugiem, jebkādam variantam iespējams sameklēt atbilstošāko. Protams mūsdienās mums tīk daudz ceļot, bet tikai apskatieties, kas ir Jums apkārt! Latvijā tad ir tiešām daudz dažādu opciju, lai aktīvā atpūta būtu izcila. Daudzas viesu mājas, kas ir gleznainajās vietās un to piedāvājumā ir velosipēdu noma, priekš tam, lai apskatīt apkārtni. Tādēļ, ka visbiežāk atpūtas zonas ir pie ūdens, var tikt daudz piedāvāta laivu noma un katamarānu noma, un interesanti, ka pat buru jahtas noma pat ir dabūjama, kaut kur ārpus Rīgas. Kā arī, ja šāda veida aktīvā atpūta būs apnikusi, ir unikāla iespēja – sup izbraucieni. Supošana Latvijā ir salīdzinoši jauns atpūtas veids, bet tajā pat brīdī jau sup īre ir populāra. Un vēl pat ir cilvēki, kam ir lētāk iegādāties dēli, nekā tik bieži izmantot tādu pakalpojumu, kā sup īre.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *