KUR VISLABĀK IZVĒLĒTIES LOGU MONTĀŽU?

Logu rāmji, ailes, to izgatavošanas tehnika, izmērs un izmantotie materiāli ir vistiešākie vēstures un laikmeta vēstneši, kas stāsta par arhitektūras tendencēm cauri gadsimtiem. Pēc iespējas lielāks dienas gaismas un saules ieplūdums telpā ir viena no mūsdienu galvenajām prasībām.

Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienu iespējas garantē izgatavot tieši tādus risinājumus logu montāžai, kādi ir nepieciešami klientam un piemēroti konkrētajai ēkai, neatkarīgi no tā, vai tā ir dzīvojamā māja, palīgceltne vai biroju ēka.

PLASTMASAS LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJĀM

Mūsdienās visiem klientiem, kuriem ir aktuāla logu nomaiņa un montāža, ir iespējams izvēlēties starp plastmasas un citu materiālu logiem. Ir iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus. Alumīnija logu viena no labākājām īpašībām ir to ugunsdrošība. Industriālām būvēm un komercobjektiem alumīnija un pakešu logi ir vislabākā izvēle. Alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādos krāsu toņos, kas ļaus tos piemērot jebkādas krāsas fasādei. Vēl viens logu veids līdzās PVC logiem, ir koka logi. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Koka logu rāmji ir līdzīgi plastmasas – tie darbojas pēc vienas sistēmas un nodrošina tik pat lielu termoregulāciju, ventilāciju un izolāciju kā plastmasas logi. Visi mehāniskie risinājumi ir tik pat kvalitatīvi un funkcionāli kā citiem logu veidiem.

KVALITATĪVI APDARES DARBI PĒC LOGU MONTĀŽAS

Svarīgi pievērst uzmanību arī iekšējai un ārējai apdarei. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver kosmētisko darbu veikšanu pēc logu montāžas un arī palodzes uzstādīšanu gan iekšpusē, gan ārpusē. Sienu stāvoklim ir liela loma šajā procesā, jo balstoties uz to, jāizvēlas pareizie materiāli darbam. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Pasūtot visu darbu veikšanu pie viena pakalpojumu sniedzēja, iespējams galarezultātu saskaņot vienā dizainā ar kopējiem elementiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *