KĀ INTERESANTI PAVADĪT VASARAS BRĪVĀS DIENAS?

Vasaras mēneši ir laiks, kad cilvēki bauda savu brīvo laiku pie dabas, sauļojoties, dodoties piknikos un arī lūkojot pēc izklaides iespējām pie ūdens. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks.

Latvijā viens no populārākajiem veidiem kā baudīt brīvos brīžus ir ūdens tuvumā – braucieni ar laivām, SUP dēļiem, e-foil, laivām, katamarāniem un tamlīdzīgi(klikšķini te – ūdens motocikla īre). Tieši aktīvā atpūta uz ūdens ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem interesentu vidū, tādēļ laivu un citu ūdens atribūtu noma ir ļoti izplatīts piedāvājums, kuram netrūkst interesentu.

PĀRDOMĀTAS ATPŪTAS OPCIJAS PIE ŪDENS VISAI ĢIMENEI

Interesentiem noteikti radīsies jautājumi par to, kurus nomas pakalpojumus vislabāk izvēlēties. Ir vairāki veidi kā to darīt. Kempingos, atpūtas vietās pie ūdens un citās brīvā laika pavadīšanas vietās ūdens tuvumā, vienmēr atradīsies kāds, kurš piedāvā iznomāt dēļus, laivas un citus ūdens atrakciju veidus. Arī aktīvās atpūtas veikalos ir iespējams atrast dažādas nomas pakalpojumu opcijas. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienīgais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Nomāt iespējams pat buru laivas un katamarānus, kas mēdz piesaistīt daudz interesentu. Buru laivas-jahtas noma, sniedz iespēju atpūsties līdz pat 8 cilvēku lielai grupai.

SUP UN E-FOIL DĒĻU IZNOMĀŠANA

Noteikti var apgalvot, ka ne tik tradicionālie atpūtas līdzekļu veidi, bet agrāk ne tik zināmie, ir ieguvuši stabilu vietu atpūtnieku vēlmju sarakstos. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Ar SUP dēļu palīdzību, ir iespējams trenēt visas ķermeņa muskuļu grupas. SUP dēļi pat mēdz pildīt plosta funkciju un tos var izmantot mantu pārvadāšanai brauciena laikā. E-foil dēļi, lai arī Latvijā vēl ir salīdzinoši jauns pakalpojuma veids, noteikti ir ieguvis prāvu piekritēju pulciņu. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *