PLASTIKĀTA LOGU NOMAIŅA ĒKAI

PVC logu montāža ir neapspriežama sastāvdaļa celtniecības un renovācijas darbos gan mājokļos, gan industriālās un biroja ēkās. Plastmasas logi jau vairākus desmitus gadu ir populārākais logu montāžas veids klientu vidū. Ņemot vērā to, ka dzīvojam tehnoloģiskā laikmetā, mūsdienu iespējas ir pakešu logus padarījušas pieejamākus plašam klientu lokam un tos var atļauties ik viens interesents.

Pakešu logu priekšrocības var izmantos gan biroju un rūpniecības telpās, gan dzīvojamās mājās. Plastikāta logi nodrošina gan termo, gan skaņas izolāciju. Atceraties laikus, kad bija nepieciešams aizlīmēt logus ar speciālu lentu, lai aukstajā laikā nebūtu tik lieli siltuma zudumi? Nu tas ir pagājis! Plastmasas logu paketes ir speciāli veidotas tā, lai nodrošinātu lielisku termoregulāciju telpā un temperatūru nebūtu ne par augstu, ne par zemu.

KĀDI SAGATAVOŠANĀS DARBI JĀVEIC PIRMS LOGU NOMAIŅAS?

Kad esošā apkures sezona iet uz beigām, daudzi sāk domāt par logu nomaiņu, taču, daudzi nemaz nezina, ka nav vajadzības gaidīt veselu sezonu, jo logus var nomainīt arī apkures sezonas vidū vai sākumā. Montāža ilgst pāris stundas, tādēļ, doma, ka būs jāpavada aukstas naktis bez logiem dzīvoklī, ir jāizmet no prāta. Zinoši speciālisti, kas veic logu montāžu, pārliecinās par to, lai viss ir kārtībā arī pēc logu montāžas darbiem un darbu padara raiti un bez problēmām. Sava aroda meistari veic logu montāžu, uzstādot logus, kas veidoti no konkrētiem mēriem.

MŪSDIENĪGI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽAI LATVIJĀ

PVC logi tiek ražoti no izturīgām konstrukcijām un ir droši. Viena no to labākajām īpašībām ir ventilēšanas sistēma, kas ļauj svaigam gaisā iekļūt telpā arī reizēs, kad temperatūras stabiņš ir noslīdējis pagalam nelāgā pozīcijā. Kā jau jebkāda veida konstrukcijā, arī logiem ir nepieciešama precīza un pareiza montāža, lai novērstu kondensāta rašanos, kas, savukārt, novērš pelējuma sēnītes izveidošanos namu sienās un ap logiem. Viennozīmīgi, šis ir lielisks ieguldījums ilgtermiņā, ko visā pasaulē jau 20 gadus novērtē vairāki miljoni cilvēku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *