Ko tad vajadzīgs saprast par to, kā tiek izgatavotas uzlīmes un kur pasūtīt vizītkartes?

Šodien uzlīmju un vizītkaršu druka ir diezgan populārs drukas pakalpojums. Šo izstrādājumu izgatavošanas skaits pārsniedz miljonus, un šajā gadījumā iespējams minēt, ka tieši tas ir kā viens no galvenajiem izdruku veidiem, kuru izmanto biznesā.

Tā veida sfēra, kurā varētu būt pielietotas uzlīmes tomēr ir diezgan plaša. Tās novieto uz pārtiku, alkohola, aptiekas produktiem, parfimērijas, rūpniecības izstrādājumu iepakojuma. Nav noliedzams, ka, arī uzņēmumi, kuri neražo preces, bieži izvēlās tieši sūtīt personalizētas uzlīmes, lai tādā veidā padarīt dāvanas īpašas, kā piemēram, ja tās domātas partneriem biznesā.

Apskatīt piedāvājumu – https://budgetprint.lv/veikals/vizitkartes/

Dažādu uzlīmju drukas specifika

Interesanti, bet uzlīmju druka un atbilstošas metodes izvēle ir atkarīga no krāsas izvēles, attēla specifikas, pasūtītā skaita, materiāliem un arī citiem faktoriem, arī cena ir no tā atkarīga. Pieprasītas tehnoloģijas, kā drukāt uzlīmes:
-Digitāla uzlīmju druka. Tam nebūs vajadzīgs sagatavošanās posms, līdz ar to ir izdevīga uzlīmju izgatavošana nelielām tirāžām, bet, pieaugot pasūtījuma apjomam, pašizmaksa diez vai samazināsies.
-Fleksogrāfija. Šī tehnoloģija parasti tiek meklēta, kad būs pasūtīta uzlīmju izgatavošana lielā daudzumā – sākot ar piecdesmit tūkstošiem gabalu. Tehnika būs atbilstoša darbam ar tiešām dažādiem izejmateriāliem, attēls ir kvalitatīvs un ar spilgtām krāsām.
-Termopārneses vai arī folija uzlīmju druka. Izdevīga nelielām tirāžām – sākot no 1000 gabaliem. Šeit nepieciešams īpašs printeris. Šeit iespējams darboties ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru, sintētiskiem materiāliem. Tādas apaļas uzlīmes būs spēcīgas pret UV ietekmi, temperatūras svārstībām.
-Ofseta druka. Atbilstošs drukai uz papīra vai kartona. Tādā gadījumā pasūtīt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārnesei, bet ar zemākas kvalitātes rezultātu. Piemērots tādu produkcijas aplīmēšanai, kur ir īss glabāšanas termiņš – vidēji 3 – 4 mēn.
-Karstā drukāšana ir ideāli piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Attēls būs novietots uz uzlīmes virsmu zem spiediena, ievērojot konkrētu temperatūru. Piemērots drukai uz auduma, plēves vai pat ādas, izvēloties hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukāšanas termiņu nosaka tas, cik sarežģīta ir druka, sūtījuma daudzums un cita veida parametri.

Kur varētu būt sūtītas personalizētas uzlīmes vai vizītkartes?

Mūsdienās ir ekonomiskāk un vēl ērtāk lietot tādu drukāšanas vietu pakalpojumus, kam eksistē sava personīga ražošana. Vēršoties mārketinga aģentūrā, šeit klients saskaras ar starpnieku, kas gūst ieņēmumus gan no paša ražotāja, gan no klienta. Vēršoties jau pēc pasūtījuma veikšanas, jāizprot kādu pakalpojumu klāstu Jūs gribat, vai, piemēram, tas būs dažu uzlīmju druka, kuru iespējams ērti sūtīt pašam, veikt apmaksu un ātri jau saņemt savu pasūtījumu. Vai, piemēram, būs vajadzīgs liels pasūtījums, kur nepieciešams līgums, kur jau būs atrunāti visi termiņi. Izprotiet savus apjomus un tad sameklējiet atbilstošu uzņēmumu. Pēc tam var iepazīties ar visām rekomendācijām un arī mājas lapu, lai varētu būt drošiem par veikto izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *