Kā SEO pakalpojumi palīdz biznesa izaugsmei?

Interesē jautājums – kas ir SEO? Tā ir meklēšanas programmu optimizācija. Šī veida plāns slēpj pārdomātu interneta lapas attīstību un viņas popularizēšanu, lai mēģināt sasniegt vienu no augstākajām vietām meklēšanas programmas rezultātos. SEO mājas lapas optimizācija var arī būt skaidrota citādā variantā, piemēram, kā kanālu datu plūsmas piesaistīšanu lapai vai savdabīgu instrumentu meklēšanas robotu ietekmēšanai, lai dabūtu līdera pozīciju meklēšanas rezultātos. Parādās jautājums, kāpēc ir tik ļoti nozīmīgi atrasties meklēšanas rezultātu pirmajās rindās. Tieši šo varētu izskaidrot ar meklēšanas programmu statistiku jeb meklēšanas vārdu ievadīšanu, kas tad atspoguļo cilvēku gribu kaut ko nopirkt. Tieši no kopējās datu plūsmas daudzuma 95% ietilpst meklēšanas rezultātu pirmajā lappusē, bet tikai no sešdesmit procentiem līdz 80% – pirmajā līdz trešajā lpp. Ikkatrs biznesmens vēlēsies piesaistīs tādu uzmanību savai firmai (brendam, produkcijai), tāpēc būs svarīgi pielikt visus spēkus, lai tiktu meklēšanas rezultātu līderos.

Uzzini vairāk – https://skaties.lv/zinas/reklamraksti/5-iemesli-kadel-biznesa-attistisanai-jaizvelas-digitala-marketinga-agentura/

Interesantā seo vēsture un adapcija mainīgajiem apstākļiem

Vienlaikus ar meklētājprogrammu uzrašanos tālajos 90. gados daudzi lietotāji saprata, kad tiem būtu jāapskatās meklēšanas programmu darbības algoritmi, lai varētu palielināt trafiku, kā arī klientus saviem resursiem. Tanī laikā parādījās sapratne par to, kas ir SEO un kam tieši tas būtu nepieciešams, pie tam uzradās tāda veida darba profesija kā “seo speciālists” – tie bija cilvēki, kas profesionāli strādā ar vietņu SEO reklamēšanu. Šajā periodā galvenokārt bija pietiekoši ar kādu SPAM tekstu ar atslēgvārdiem, lai būtu augstās pozīcijās.
1998. gadā google meklētāja meklētājprogramma izdeva PageRank algoritmu, kas radikāli visu izmainīja. Līdzīgi kā Google, arī Yandex 1999. gadā ieviesa TIC algoritmu. Abi algoritmi tiešām bija līdzīgi un balstījās uz lapas svaru. Lielu svaru sāka ņemt pašas mājas lapas optimizācija.
No 2012.gada meklēšanas programmas uzsākušas pamatīgu karu ar linku surogātpastu. Tas sākās ar Google Penguin algoritma ieviešanu 2012.g. Tad 2014. gadā Yandex paziņoja, ka pilnīgi atspēkoja linku svaru uz formulu reitingam, un 2015.g. radīja Minusinsk filtru, kurš sodija mājas lapas bloķējot tās par surogātpastu.
Pēc 2015. gada katrs seo speciālists saprata, ka spēles noteikumi ir mainījušies. Līdz šim ir zināmi vairak kā 800 faktori, kuri ietekmē pozīcijas reitinga formulā. Vienīgā metode, kā var mūsu laikmetā iekļūt meklēšanas rezultātu TOP-10, ir nepārtraukts un sarežģīts darbs lapā, kur būs pārdomāta seo stratēģija.

Mūsdienu biznesa haizivis – mārketinga aģentūra, kas zina savu darbu

Taja brīdī, kad Jūs nonācāt pie secinājuma, ka Jums ir vajadzīga laba mārketinga aģentūra, ar ko sākt meklējumus? Ne jau visu laiku tā mārketinga aģentūra ir vislabākā, kas jau ir lielākā, kā arī uzrodas TOP-3 sarakstā, tā kā parasti lielos uzņēmumos ir tik ļoti daudz projektu, ka vairumā notiek procesu automatizācija, kura dažreiz nav tas labākais. Tad, kad sameklējāt tādu vietu, kas Jums visvairāk patīk, noskaidrojiet, kāda veida seo pakalpojumi tiks piedāvāti, kā arī kāds tieši būs darbinieku sastāvs. Ir labi, ja eksistē atsevišķs seo speciālists, kura uzdevumos būs vietnes seo audits, bet pēc tam kvalitatīvi izveidota seo stratēģija. Savā pamatā digitālā mārketinga aģentūra var būt arī neliela, taču tajā var darboties kvalitatīvi darbinieki, kuri ar individuālu pieeju pienāk klāt ikvienam uzdevumam. Labi, ja pakalpojumos arī ir mājas lapas izveide, tā kā tādā veidā lapa var būt jau no sākuma izgatavota pareizi. Uzziniet paši priekš sevis, kas tieši ir google reklāma, tā kā šis ir vēl viens papildus veids, kā var nopelnīt ar savu vietni. Mūsu laikmetā konkrēti digitālais mārketings ir tā lieta, kura ir jāakcentē, tas ļaus Jums pelnīt un iegūt pastāvīgu klientu loku. Līdz ar to šeit laba digitālā mārketinga aģentūra jau ir pamata faktors, kur izvēlēšanā jāpieiet īpaši cītīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *