Personalizēts kalendārs atbilstoši Jūsu idejām – iespējas, kā arī varianti

Katrs biznesa cilvēks savā darbā diezgan aktīvi izmanto dažāda veida sienas vai galda kalendārus. Kalendāri ir ļoti būtisks līdzeklis lietu strukturēšanai. Bez tam sienas vai galda kalendāri ir bieži izmantoti arī mājās, līdz ar to šī tēma, var minēt, jau ir neaizvietojami mūsu ikdienā. Mūsdienīgi plaukstas kalendāri un vēl glancēts sienas vai galda kalendārs arī ir izcils reklāmas rīks. Gada kalendāru izgatavošana, izmantojot firmas logo, visbiežāk jau tiek pielietots kā mārketinga reklāma, par to uzzināt vairāk var pie izgatavotāja. Bez tam šādi sienas vai galda kalendāri jau ir pilnvērtīgs reklāmas nesējs, ko var pielietot mārketinga kampaņās, kā piemēram, dāvāt partneriem vai saviem klientiem, lai paustu savu cieņu. Šodien piemēram, kā dāvanas tiek izmantoti personalizētie kalendāri, kas bieži vien tiek attēloti kādi kopīgi svarīgi mirkļi.

Kalendāru varianti, kā arī veidi

Kalendāri bieži vien tiks dalīti pēc to izvietošanas. Sākumā visi tie galda vai sienas kalendāri, neatkarīgi no tā, vai varbūt tas ir personalizēts kalendārs vai pat nē, tiek iedalīti plaukstas, darba virsmas jeb galda kalendārs vai pat pie sienas stiprināmais jeb sienas kalendārs. Savukārt noplēšamie sienas kalendāri ir iedalīti – viena bloka, kur būs rādīts pašreizējs mēnesis. Nākamā lieta, pastāv 2 daļu, kur ir tekošais un nākamais mēnesis, un pēdējais trīs daļu sienas kalendārs jeb ceturkšņa. Šis biežāk ir izmantots firmās, jo ir ērti, kad redz iepriekšējo, šo mēnesi un nākamo. Birojos tiek sastopami 1 mēneša galda kalendāri, bet turpat iespējams arī nākamo mēnesi. Tādu kalendāru izgatavošana lielos uzņēmumos notiek masveidā pievienojot uz tā firmas logo. Mājās parasti ir sienas kalendārs, kas tiek stiprināts pie pašas sienas, tomēr, lai labāk sekot līdzi savam laikam.

Cik tad populāri ir drukāti sienas vai galda kalendāri tagad?

Kalendāri būs ērti galvenokārt patērētājiem – tie būs neaizvietojami palīgi ofisu, finanšu iestāžu un notāru iestādēs. Kas tieši attiecas uz biznesu, nav nozīmīgi vai, piemēram, uz rokām būtu sienas vai galda kalendārs, to priekšrocības tiešām ir acīmredzamas:

  1. Biznesa sienas vai galda kalendāru druka, salīdzinājumā tieši ar pārējiem, visbiežāk ir izdevīgāka: pareizi plānojot, var sūtīt vienreiz un jau uzreiz uz gadu. Pie tam tas būs pietiekoši ātri un turklāt cenu variācijas ir diezgan plašas.
  2. Vizuālā noformējuma iespējas būs bezgalīgas, cilvēka personalizēti sienas vai galda kalendāri varētu būt jebkura noformējuma kā arī izpildījuma.
  3. Korporatīvo kalendāru izgatavošana ir izdevība neuzkrītoši un vēl izdevīgi izvietot uz tā kaut kādu informāciju par firmu, iepazīstinot klientus ar brendu.
  4. Galda vai sienas kalendāri ir iespēja atrisināt ikvienu uzņēmējdarbības problēmu, pateicoties dažāda veida drukas pieejamībai.

Biznesa personalizēti kalendāri jau ir populārākais produkts. Tajos ieguldītā nauda ir diezgan maza, un neieraudzīt reklāmu uz kalendāra nav nemaz iespējams. Savukārt, jebkuram no mums galda vai sienas kalendāri var piedāvāt komfortablu izdevību izsekot datumiem un menedžēt savu laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *