Kāpēc lēcas ir gudra izvēle?

Ar vecumu redze samazinās, bet šodien jau daudzi jaunieši sākt ciest ar redzes kaitēm un regulāri apmeklē ārstu. To sekmē vairāki faktori – dažādas acu orgānu kaites un iekaisumi, iekšējās sekrēcijas sistēmas un asinsrites slimības, tā arī ilgs darbs pie datora. Slimnieki ar bēdīgu acu redzi aizvien vairāk novēršas prom no vienkāršajām brillēm un dod priekšroku kontaktlēcām, piemēram, biofinity, nonākot pie secinājuma, ka lēcas acīm ir komfortablākas. Tagad ir grūti izdomāt, ka agrāk kontaktlēcas nebija pieejamas un kontaktlēcu uzrašanās redzes preču piedāvājumā izraisīja īstu fūroru.

Lēcu varianti

Lēcas acīm tiek iedalītas gan pēc materiāla, no kā tās tiek izgatavotas, kā arī pēc maiņas biežuma, gan nolietojuma, gan pēc optiskām īpašībām un to krāsas. Šis iedalījums arī ietekmē lēcas cenas. Bet pamatā lēcas dalās 2 pamata daļās – mīkstās lēcas un cietās. Lēcas, kas ir mīkstas acīm lieto lielākā daļa lietotāju. Mīkstas kontaktlēcas klasificējas jau divās citās dalījumu klasēs: lēcas no parastā hidrogēla kā arī lēcas ar silikona hidrogēlu. Cietās kontaktlēcas galvenokārt nozīmē acs ārstēšanai sarežģītos situācijās, kā piemēram, lielas astigmātisma līmeņa labošanai. Tās nemaina formu, tāpēc sekmē augstas kvalitātes redzi. Šīs lēcas tiek veidotas no vielām, kur pamatā ir silikons. Un cietajām lēcām skābekļa caurlaidība ir ievērojami augstāka, salīdzinot ar mīkstajām kontaktlēcām. Tas veicina arī to, ka cietās kontaktlēcas cena ir lielāka.

Lēcas internetā

Tagad liels skaits preču iegādes tiek veikti, izmantojot internetu, jo tas vairumā gadījumu ir izdevīgāks nekā reālos veikalos un arī vienkāršāk. Ja slimnieku ir pārbaudījis oftalmologs un viņš ir izmantojis kontaktlēcas, šajā gadījumā drīkst nopirkt arī lēcas tiešsaistes iepirkšanās vietnē. Daži internetveikali nodrošina tādu opciju, kā piedāvā Jums doties vizītē pie oftalmologa. Jo, kad uz rokām būs ārsta izraksts, tad var, pērkot lēcas interneta veikalā, vadīties pēc priekš sevis svarīgiem momentiem, piemēram, pēc tādiem kā kontaktlēcas cenas. Svarīgi ir arī, ka pircējs, ierodoties aptiekā, nevar nopirkt nepieciešamās lēcas, jo tās nav pieejamas, un klientam ir jādodas uz citu salonu. Un tas nav viņiem ērti un pieņemami. Iegādājoties kontaktlēcas interneta veikalā, lietotājs vienmēr pārredz visu sortimentu un izvēlas tieši to, kas tam nepieciešams. Kā redzams lēcas internetā nopirkt nav grūti, pie tam tas aizņem ievērojami mazāk laika nekā parastā salona apmeklējums.

Kontaktlēcu veikals e-vidē

Skatoties vietu, kur būs Jūsu lēcas interneta veikals, ir nozīmīgi pievērst pastiprinātu uzmanību tādiem rādītājiem kā informācija par šo veikalu online, uz vietas pērkamo produktu pieejamība, lēcu dažādība, saistīto produktu pieejamība, lēcu cenas lielums un apmaksas veids. Ir ļoti svarīgi, priekš tam, lai, iegādājoties lēcas internetā, mājas lapā būtu sastopami zinoši pārdevēji, kuri pārzina lēcas acīm un varētu palīdzēt izvēlēties preci, pie tam atbildēt uz klienta neskaidrībām. Pieņemot lēmumu, kur iegādāties kontaktlēcas internetā, īpaša vērība jāpievērš klientu viedokļiem, tas palīdzēs izvēlēties ideālu interneta veikalu, kurš piedāvā augstas kvalitātes, oriģinālas kontaktlēcas acīm, kam ir nepieciešamie sertifikāti kā arī atved pasūtījumu precīzi laikā, vienojoties ar klientu gan par kontaktlēcu cenu, gan piegādes laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *