Krēmīgas lauku tortes vai izsmalcinātas kūciņas?

Megapolisos arī agrāk bija tiešām populāri pasūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tādu pakalpojumu kā banketi. Visbiežāk turīgi cilvēki pasākumus organizēja pie sevis villās vai viesu mājās, savukārt galdu klāšana izbraukumā un banketu ēdienkarte tiek sūtītas pārbaudītā vietā. Pie tam torte no veikala nekad nebija cieņā, tādēļ jau laiku atpakaļ bagāti cilvēki deva priekšroku tādai precei piemēram, kā tortes uz pasūtījumu. Pateicoties tam, ka viss aug kā arī pilnveidojas, parādījās vairākas konditorejas Rīgā, kā arī citur Latvijas teritorijā, kur nodrošina ne vienīgi iespēju pasūtīt torti, bet arī būs piedāvātā galda klāšana, kur klients vēlas. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nav tik dārgs pasākums. Un sameklējot sev konditoreju, Jums vairs nemaz nav jāmeklē, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/banketi/

Kūkas un tortes ir tie konditorejas izstrādājumi, kam ir japievērš milzīga uzmanība

Tā kā tortes uz pasūtījumu jau tiek gatavotas konkrētam pasūtījumam, priekš tam, lai neapmulstu iespējamās variācijās, izskatīsim, ka konditorejas izstrādājumi vai tortes pielāgoti pasākumam. Kāzās parasti vēlas pirkt torti no daudziem stāviem un arī ar skaistiem rotājumiem. Tomēr konditorejas Rīgā iesaka skaitīt ap 150-200g tortes uz cilvēku, šajā gadījumā tiešām var saprast, cik lielu pasūtīt torti. Protams, ka tortes stils, vislabāk, kad ir pielāgots kāzas stilam. Kā laba ideja ir konditorejas izstrādājumi ar dažādām garšām. Uz darbu labāk ir tāda veida tortes pēc pasūtījuma, kuras ietver sevī lietiškumu un nebūs divdomīgs variants, to pašu var attiecināt uz tortes pildījumu. Savukārt, bērnam svētkos protams labāk jau ir pasūtīt torti, kura tiešām ir koša vai izrotāta ar kādas multfilmas tēliem. Taču labāk būtu, lai konditorejas izstrādājumi priekš bērniem, nemaz nav ļoti saldi, jo tas nenak par labu bērnu organismam.

Galdu klāšana cenas ziņā būs lētāka restorānā vai konditorejā?

Brīdī, kad būs plānoti banketi, un būs sameklēta konditoreja, kuras piedāvājuma klāstā ir galda klāšana un ir iespēja pasūtīt torti, ir vēl pāris nianses, kurām ir jāpievērš uzmanība. Pirmā lieta ir viesu skaits, kas nozīmē to, ka kad tiek rēķināti un arī sastādīti paši banketi, jāvadās no jau pieņemtām ēdiena skaita normām. Samērā svarīgi, lai pati galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, pie tam arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Nozīmīgi, lai izbraukuma banketi tiešām būtu labi organizēti arī meklējot oficiantus. Svarīgi ir, lai pati banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet ziemas laikā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Tad, kad tiek izstrādāta banketu ēdienkarte, būs jāakcentē uzmanība uz viesiem, jo var būt veģetārieši, bērni un citi īpašie gadījumi. Nav noliedzams, ka, ievērojot visas nianses galdu klāšana cenas attiecībā var būt dārgāka, taču Jūsu pasākums būs pārdomāts un ideāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *