Cik atšķirīgas viena no otras ir skrituļslidas?

Visiem ir zināmas skrituļslidas, kas ir tāds pats jauks un labs atpūtas un izklaides veids, piemēram, kā divritenis, mono ritenis vai cita tipa sporta inventāra veidi. Protams, ka pašas skrituļslidas ļaujjauki pavadīt laiku gan esot vienam, gan kopā ar draugiem. Jūs varat braukt vieglā pastaigas tempā vai aktīvi.

Bieži vien tieši skrituļslidas internetā sievietēm lieto, priekš tam, lai nomest dazus liekos kilogramus, ātrāk nokļūtu tuvākajā veikalā vai varbūt tikai uzturēt fizisko formu. Turklāt internetā ir daudz video, kā efektīvi nodarboties ar sportu lietojot tieši skrituļslidas. Pastāv vēl skrituļslidas bērniem, kas palīdz ātri iejusties aktīvajā kā arī aizraujošajā sporta ikdienā.

Agresīva vai fitnes skrituļošana, lieli vai mazi riteņi, kas domāti atpūtai, dažādiem trikiem, ātrslidošanai – tas nav pilns saraksts ar veidiem, kādas ir skrituļslidas. Protams, jāgrupē arī skrituļslidas sievietēm vai vīriešiem, vai arī bērnu skrituļslidas. Kādas der iesācējiem? Piemērotākais variants var būt bērnu skrituļslidas vai arī fitnesam domātās, šo abu veidu konstrukcijas līdzinās viena otrai, kur atšķirība ir tikai izmēru tabulā. Atšķirīgas no visiem ir trikiem un vēl ātrai braukšanai domātās skrituļslidas, jo, ja triku slidas ir masīvas un smagas, kur priekš trikiem nepieciešams labi saturēt kāju. Savukārt skrituļslidas skriešanai atšķiras no pārējiem veidiem, vizuāli ir ar lieliem riteņiem, taču tām nav iestrādās bremzes, tādēļ sākumā šīs skrituļslidas ir grūti kontrolēt. Hokeja skrituļslidas ir līdzīgas hokeja slidām pēc to zābaka, kā arī šeit būs aizsargātas tās vietas, kas varētu ciest spēles laikā. Kādas tieši skrituļslidas izvēlēsieties, ir katra izvēle, bet labāk, kad ir pazīstams kāds labs skrituļslidu veikals, kurā pārdevēji labprāt sniegs Jums padomu.

Skrituļslidas bērniem vai pieaugušajiem, kā var vislabāk piemeklēt?

Brīdī, kad būs apmeklēts skrituļslidu veikals, ir jāizprot uz ko tieši skatīties, kad tiek meklētas skrituļslidas. Galvenais, kas jāievēro, ka tieši tām vajadzētu labi aptvert kāju. Var iegādāties nedaudz lielākas skrituļslidas, ja atšķirība nepārsniedz 0,5 cm. Šis variants ir labs, kad būs pirktas skrituļslidas bērniem vai arī cilvēkiem ar tieksmi uz kāju pietūkumu. Gadījumā ja divi dažādi izmēri šķiet vienādi, jāizvēlās to, kas ir mazāks. Tomēr, lai būt drošiem par to, kad apavu izmērs tomēr ir pareizs, staigājiet vai brauciet 15-30 min. Šajā laikā Jūs pēda aprod ar zābaku un Jums būs iespējams precīzi novērtēt savas sajūtas. Komforts ir galvenais izvēles kritērijs. Pirms pirkšanas pārliecinieties, ka Jums ir ērti. Neliels diskomforts, kad Jūs mērat apavus, pēc tam radīs Jums sāpes. Ja jūtaties neērti, izmēģiniet kāda cita uzņēmuma skrituļslidas, piemēram, rollerblade skrituļslidas. Dažādiem brendiem ir savādāka iekšzābaka struktūra, un protams ir ļoti nozīmīgi sameklēt ertākās slidas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *