Galdu klāšana izbraukumā vai tikai tortes pasūtīšana

Patlaban pie mums ēdiena piegādes tirgus pieprasījums paliek arvien lielāks. Kā arī neskatoties uz dažādiem ekonomikas lejupslīdes momentiem, gatavo ēdienu piegādes sfēra ar katru gadu palielinās vidēji par piecpadsmit līdz divdesmit procentiem. Un saskaņā ar pētnieku redzējumam šī tendence augt turpināsies, jo cilvēkiem vienmēr būs aktuāls jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Kā arī nav būtiski vai pat runa iet par restorānu vai vienīgi kāda maza konditoreja. Arī konditorejas Rīgā un citās Latvijas pilsētās uzsāk piedāvāt tortes pēc pasūtījuma, turklāt papildinot to piedāvājumu, kur būs iekļauti arī banketi. Tai skaitā pat maza konditoreja piedāvā cilvēkiem ne vien sagatavot uzkodas banketam, bet tiek sagatavota pilnīga banketu ēdienkarte un piedāvāta galda klāšana.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Jūsu konditoreja piedāvā cilvēkiem garšīgas tortes uz pasūtījumu, kādā veidā atrast garšīgāko?

Pirms tam, kā pasūtīt torti tiešām ir jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir paredzēta, jo, nenoliedzami, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Bet ir jāatcerās, kad uz jebkuriem svētkiem nemaz nav vajadzīga torte kāzām un otrādi. Patlaban tortes pēc pasūtījuma ir ļoti daudzveidīgas. Tās var būt ekonomiskas un pat ļoti dārgas. Interesants variants ir iespēja pasūtīt torti, kas sastāv no mazām kūciņām, šajā gadījumā nav jāgriež torte, pie tam šis variants varētu būt izdevīgāk nekā, piemēram, sūtīt vienu lielu. Mēs protams zinam, kad konditorejas izstrādājumi var būt ar diezgan dažādiem pildījumiem. Parasts pildījums tiešām ir populārākā izvēle, kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā, kur parasti biskvīts ir mīkstināts ar saldūdeni un likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Šis rīcības variants jau ir vislētākais. Kaut gan varbūt izvēlēties ko interesantu un pasūtīt torti, pieņemsim, medus vai arī siera kūku? Protams atceraties par pašu noformējumu, tā kā šis ļoti ietekmē cenu, ko noteiks konditoreja.

Galda klāšana un cita veida darbības, ja tiks organizēti banketi

Brīdī, kad būs plānoti banketi, un ir sameklēta tā konditoreja, kuras piedāvājumā ir galdu klāšana izbraukumā un arī iespēja pasūtīt torti, ir jau vēl pāris lietas, kam ir jāpievērš uzmanība. Pirmā lieta ir viesu skaits, kas nozīmē to, ka kad būs rēķināti un sastādīti izbraukuma banketi, ir jāvadās no vispārpieņemtām ēdiena daudzuma normām. Nozīmīgi, lai galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, taču arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Aktuāli, tomēr, lai ipaši banketi būtu kārtīgi organizēti arī no personāla puses. Svarīgi ir, lai pati banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet, piemēram, ziemas laikā būtu sātīgas uzkodas. Brīdī, kad tiek sastādīta banketu ēdienkarte, ir japārzin viesi, jo var būt veģetārieši, bērni un citi īpašie gadījumi. Nav noliedzams, ka, ievērojot visas nianses galdu klāšana cenas ziņā var būt lielāka, taču Jūs būsiet padomājuši par visu un pasākums būs ideāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *