Vēlies izbaudīt ūdens tuvumu – supošana ir pareizā izvēle!

Sup izbraucieni – tik ļoti jauns, bet taja pat brīdī jau diezgan dzirdēts termins vienā. Kas tas īsti ir, kā arī kam tad ir nepieciešami sup dēļi? Braukšana ar sup dēļiem tulkojumā apzīmē stāvēt uz dēļa un airēt. Nav iespējas apzīmēt precīzu laiku, kad tieši sāka savu dzīvi Sup dēļi un paši sup izbraucieni, kaut gan noteikti zināms tas fakts, ka supošana ir dzimusi Havaju salās un jau diezgan sen. Vispirms sup dēļi bija lietoti kā vienkāršs pārvietošanās līdzeklis starp salām. Burtiski tas bija vienkārš plosts, kas turējās virs ūdens un virziens tika noteikts ar aira palīdzību. Patlaban aktīvā atpūta jau ierasti ietver sevī ne vienīgi tādu lietu, kā piemēram, katamarānu noma, taču uzrodas arī sup īre.

Uzzini vēl – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

Sup īre vai pirkums – kā sameklēt labāko sup dēli?

Sup dēļi ka arī tipi tad ir ar saviem mīnusiem un priekšrocībām. Ja sup izbraucieni jau ir tieši tas, ko gribat, jau ir jāsaprot, kas jau ir būtiskākais: sērfošanas planiera manevrēšanas spēja, pastāvīga stabilitāte, pārgājiena tipa ērtības vai sacīkšu sup dēļi, kuri izbrīna ar ātrumu, ko var sasniegt. Lai sup izbraukumi būtu labi, pievērsiet pastiprinātu uzmanību izmeriem, kas ir sup dēļiem, kā arī tam apstāklim, kā tie ietekmē dēļa īpašības. Sērfinga sup dēļi taisīti konkrēti priekš iešanai pa viļņiem. Populārākie tad ir universālie sup dēļi, tie tiek ražoti dažādu izmēru, medeļu un standartā ir piepūšamie. Izvēlieties piemērotu dēļu garumu kā arī platumu atkarībā no jūsu vēlmēm, auguma, smaguma, lietošanas līmeņa. Sup dēļi priekš tūrisma ideāli slīd, un garā garuma dēļ, tie spēj uzņemt lielu ātrumu, un to platuma dēļ ir ļoti stabili. Sacensību sup dēļi jau tiek dēvēti par raķeti starp visiem dēļiem. Vēl viena būtiska lieta būs sup dēļu garums, platums un biezums, kas, savukārt, ietekmē to, kāda būs pati supošana. Un neaizmirstam par pamata aprīkojumu, kas ir drošības pavada un veste, bez šīm lietām nebūtu ieteicams iet ūdenī.

Vai, piemēram, sup noma ir visas iespējamās atrakcijas uz ūdens virsmas?

Mūsdienu iespēju zemē pastāv tik ļoti ļoti daudz dažādu iespēju, kā tiek pavadīta aktīvā atpūta, pie tam nemaz nav būtiski, vai Jums plānos būs atpūta ar draugiem vai ģimeni, jebkādam variantam iespējams sameklēt atbilstošāko. Nenoliedzami mūsdienās mums tīk daudz ceļot, bet tikai apskatieties, kas ir Jums apkārt! Latvijā jau ir tik ļoti daudz dažādu opciju, lai Jūsu aktīvā atpūta varētu būt neaizmirstama. Neskaitāmas viesu mājas, kas ir skaistās vietās, pie tam, kuru piedāvājuma klastā jau ir velosipēdu noma, priekš tam, lai apskatīt apkārtni. Tā kā visbiežāk viesu nami atrodas ūdens tuvumā, tiek daudz piedāvāta laivu noma un katamarānu noma, turklāt interesanti, ka pat buru jahtas noma pat ir dabūjama, ja esat ārpus Rīgas. Taču, gadījumā ja šāda veida aktīvā atpūta būs apnikusi, ir neredzēta opcija – aizraujošie sup izbraucieni. Pati supošana pie mums jau ir diezgan jauna izklaide, taču jau sup noma ir pieprasīta. Turklāt tagad jau ir tie, kam būs lētāk iegādāties dēli, nekā tik bieži izmantot tādu pakalpojumu, kā sup īre.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *