Kontaktlēcas – kā izvēlēties īstās?

Lai palīdzētu slimniekiem labāk redzēt, izgudrotāji vienmēr mēģināja izstrādāt daudzas ierīces – monokli, ierīci ar palielināmo stikliņu uc. Leonardo da Vinci bija pirmais, kurš ierosināja redzes uzlabošanai lietot priekšmetu, kas sastāv no stikla un konteinera, kas aizpildīts ar ūdeni. Līdz divdesmitā. gs. viducim kontaktlēcas galvenā sastāvdaļa bija organiskais stikls. Ļoti neērti izmantojams, tas izraisīja niezi un nepatīkamas sajūtas acīs. Milzīgs lēciens lēcu vēsturē bija 20.gadsimta sešdesmitajos gados. Tas notika, kad čehu ķīmiķis O.Vihterl kopā ar palīgu Limu atklāja iepriekš neredzētu polimēra hidro gelu – hidroksietil cietes metakrilātu, tam ir iezīmīgas unikālas mitruma uzsūkšanās īpašības, nemainot savu parasto veidolu. 70. gados jau slavena visā pasaulē uzņēmums Bausch&Lomb dabūja tiesības ražot lēcas acīm, kuras izgatavotas, pamatojoties uz Vihterle un Lima tehnoloģijas, un šodien šī tehnoloģija vēl labāk ir uzlabots. Pie tam mūsdienās izpētes redzes korekcijas nozarē nestāv nemainoties, šī joma pastāvīgi uzlabojas. Veikalā atradīsi arī dažādus acu pilienus, piemēram, acu pilieni sarkanām acīm!

Lēcu veidi

Uz šodienu tiek izveidotas neskaitāmas variācijas un lēcu formu, kā arī tos var apvienot pēc konkrētām pazīmēm un īpašībām. Viena no īpašībām ir pats materiāls no kā izgatavota lēca, pēc tā lēcas ir mīkstas vai cietās. Šis materiāls ir viena no svarīgākajām īpašībām, kas sekmē kontaktlēcas cenas. Nākamā grupējuma veids ir laiks, cik ilgi var nēsāt lēcas, pirms jāpērk vēl viens pāris. Pētot kontaktlēcas internetā, redzams, ka tur piedāvā kā vienas dienas kontaktlēcas, tā arī lēcas, ko ir iespēja lietot pat veselu gadu. Būtiski, ka mūsdienās lēcas ir iespēja iedalīt arī pēc tā, cik ilgi var nēsāt tās neizemot no acīm. Ir lēcas acīm, kuras ir nepieciešams ņemt ārā pa nakti, bet ir arī tādas ar kurām var aizmirst par lēcām 7 dienas, neņemot lēcas no acīm. Turklāt tehnoloģijas ir tik attīstījušās, ka pat laistas ražojumā un jau var iegādāties šādas lēcas internetā un veikalos kā nepārtrauktas nēsāšanas lēcas, kur lielākais valkāšanas laiks ir trīsdesmit dienas bez novilkšanas. Nav noliedzams, ka šīs īpašības ievērojami ietekmē arī lēcas cenas.

Iegādāties kontaktlēcas internetā

Tagad e-vides pasaule ir pazīstama un preču iegāde jebkurā no interneta veikaliem drīkst salīdzināt ar pirkumu veikšanai ierastajā veikalā. Šo var attiecināt pat uz kontaktlēcas interneta iepirkšanās platformu. Droši un pārbaudīti interneta veikali pazīst savu preci, šajā gadījumā lēcas, ko tie nodrošina, līdz ar to lietotajam drīkst bez šaubām griezties ar jautājumiem, ja kaut kas nav skaidrs. Kā piemēram, ja Jūs neesat pārliecināti kuras kontaktlēcas Jums nepieciešams, bet Jums ir recepte, darbiniekiem jāspēj Jums pasniegt piemērota palīdzība. Gadījumā, kad Jūs zinat, kādas kontaktlēcas interneta veikalā Jums vajag, šajā gadījumā droši izmantojiet kontaktlēcu katalogu, lai var apjaust lēcu cenas un izvēli. Kā arī parasti ir sniegta opcija dalīt kontaktlēcas pēc kritērijiem un atlasīt filtrus.

Kontaktlēcas online veikals

Izvēloties vietni, kur būs Jūsu lēcas interneta veikals, ir svarīgi pievērst pastiprinātu uzmanību tādiem rādītājiem kā reputācija online, uz vietas pērkamo produktu esamīga, kontaktlēcu veidi, saistīto produktu pieejamība, kontaktlēcu cenas līmenis un veids kā samaksāt par preci. Svarīgi, priekš tam, lai, iegādājoties kontaktlēcas interneta veikalā, mājas lapā būtu sastopami zinoši pārdevēji, kas pārzina lēcas acīm un varētu izlīdzēt izvēlēties preci, pie tam atbildēt uz klienta jautājumiem. Taisot izvēli, kur iegādāties kontaktlēcas interneta veikalā, pastiprināta vērība jāpievērš atsauksmju izpētei, tas palīdzēs izvēlēties perfektu pārdevēju, kas piedāvā augstas kvalitātes, labu ražotāju lēcas acīm, kuriem ir darbības atļauja kā arī nosūta preci bez kavēšanās, vienojoties ar klientu gan par lēcu cenu, gan piegādes laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *