DAŽĀDI LOGI JŪSU MĀJOKLIM

Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Logi allaž ir kalpojuši kā gaismas un ventilācijas avots ēkā, kā arī var kalpot kā dekoratīvs elements. Ja pieminam dekoratīvu pielietojumu, tad vistiešāk to var novērot dažāda veida baznīcās, kur logi ir kalpojuši ne vien kā gaismas avots, bet arī to detalizētās vitrāžas veido krāsainas gaismas spēles, tādējādi piešķirot logam pavisam citu nozīmi. Protams, koka logu rāmji ir vissenākais logu rāmju veids, taču mūsdienās populāri ir citi materiāli, kas ir izturīgāki gan pret nolietojumu, gan dažādiem ārējiem spēkiem.

 

Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC logi, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan  biroja ēkām. Pakešu logi, ņemot vērā to materiālu, ir izurīgāki, ar lielisku termoizolāciju un tik pat funkcionāli kā koka logi. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAI MĀJAI

Protams, kad ir runa par logu montāžu, nedrīkst aizmirst iekšējo un ārējo apdari, jeb vienkāršāk sakot – palodzes. Ārējai palodzei ir jābūt izturīgai un piemērotai ēkas fasādei un eksterjeram kopumā, savukārt iekšējo palodzi var veidot pēc klienta ieskatiem – gan funkcionālu, gan veidotu kā dekoratīvu elementu. Gan iekšējā gan ārēja apdare pēc logu montāžas ir apspriežama, pielāgojama un veicama, balstoties uz visām klienta vēlmēm un vajadzībām.

METĀLA VĀRTU UN DZELZS DURVJU IZGATAVOŠANA MĀJOKLIM.

Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkas, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *