KĀ MEKLĒT DARBU ŠEIT UN ĀRZEMĒS?

Mūsdienās nepastāv nekādu problēmu un šķēršļu satikties darba devējam ar darba meklētāju, pie tam, liels paldies tam ir jāsaka tieši interneta videi. Ne tikai vakances Latvijā, bet arī darba piedāvājumi ārpus Latvijas joprojām ir ļoti aktuāla tēma un līdz ar to labprāt tiek izmantotas. Sludinājumu tiešsaistes vietnes, īpašas darba piedāvājumu vietnes un, protams, sociālie tīkli ir vislabākais veids kā sameklēt darbu sev saistošā nozarē un darba devējam uziet kompetentus sfēras speciālistus, ko ar prieku uzņemt savā darba komandā.

CV UN MOTIVĀCIJAS VĒSTULE DARBA MEKLĒTĀJAM.
Interesanti, ka joprojām ir darba meklētāji, kuri uzskata, ka CV un motivācijas vēstulei nav īsta spēka un visu nosaka darba intervija vai augstāki spēki. Aiz vien vairāk darba devēju vēlas, lai kandidāti iesniedz ne tikai CV, bet arī motivācijas vēstuli vai pat īsu rezumē par sevi un savām darba gaitām. Interneta vidē ir atrodami dažādi veidi un paraugi tam, kā pareizi aizpildāmi šādi dokumenti. Ja visos dokumentos sniegtā informācija darba devējam šķitīs saistoša, tad kandidāts tiks uzaicināts uz intervijas otro kārtu, kas visbiežāk ir tikšanās aci pret aci kandidātam un darba devējam. Tieši šī iemesla dēl, ir svarīgi ieniegt CV un motivācijas vēstuli tieši tā, kā vēlas darba devējs.

Uzzini vairāk – https://www.cvmarket.lv/karjeras-centrs/cv-un-motivacijas-vestule/motivacijas-vestules-paraugs/pieteikuma-vestule-ka-to-uzrakstit-paraugs-latviesu-valoda

DARBA PIEDĀVĀJUMI KATRAM INTERESENTAM!
Lai nopelnītu sev pieklājīgu iztiku, ir jāatrod attiecīgs darbs, un tā tas ir bijis un būs vienmēr. Darbs Talsos, darbs Rīgā un darbs Valmierā, tā pat kā visur citur šeit un pasaulē tiek piedāvāts un arī pieņemts teju katru minūti. Atliek tikai pameklēt, un arī dažādas jaunas vakances attiecīgās nozarēs uzrodas ļoti īsā laika posmā. Lai darba devējs varētu precīzāk novērtēt kandidāta piemērotību vakancei, ir vajadzīgs korekti iesniegt visu nepieciešamo informāciju par sev, kas varētu šķist aktuāla darba devējam. Arī darbs ārpus Latvijas joprojām ir aktuāls darba meklētāju vidū, un ir nepareizi domāt, ka darba darba piedāvājumi ārpus Latvijas robežām vairāk nudien nav aktuālas. Latvijas nodarbinātības aģentūrā un arī dažādās citās oficiālās darba piedāvājumu vietās, regulāri tiek atjaunota informācija par aktuālākajām vakancēm ārzemju darba tirgū.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *