GALDU UN KRĒSLU NOMA – NE TIKAI GRANDIOZIEM PASĀKUMIEM

Ja plānojat kāzas vai kādu citu svinīgu un lielu pasākumu, noteikti vajadzīgi būs arī galdi un krēsli. Kur tos ņemt un kā labāk izvēlēties? Ko vispār piedāvā firmas, kas nodarbojas ar mēbeļu iznomāšanu? Šāda veida jautājumi kļūst svarīgi gandīz visiem , kuri plāno pasākumus vai piedāvā savas telpas pasākumiem. Vēl jo vairāk – kādēļ vispār lietas vajag nomāt?

Labāk taču ir visu pirkt, jo ilgtermiņā tas atmaksāsies! No vienas puses, tam jāpiekrīt, bet, no otras puses, krēslu un galdu īre tomēr ir pārāka vairākos aspektos.

Viena no svarīgākajām galdu un krēslu īres priekšrocībām ir tāda, mēbeļu iznomāšana palīdz nosegt visdažādākās klientu prasības – vienam pasākumam vajadzīgi apaļi stāvgaldi, bet citam – četrkantīgi banketa galdi, tāpēc nepieciešams tam pielāgoties.

Otrkārt, galdu un krēslu īre atrisina arī mēbeļu uzglabāšanas jautājumus. Lai arī krēsli būtu ērti sakraujami viens uz otra, tie tik un tā aizņem ievērojamu platību, un kur nu vēl galdi!

Krēslu un galdu noma, protams, nav slikti, bet vai tas ir viss, kas nepieciešams, lai lai apmeklētāji būtu apmierināti? Visbiežāk jau nē, tāpēc labi, ka mēbeļu noma piedāvā arī citas lietas, kas vr noderēt.

Viena no šādām lietām ir garderobes statīva īre, jo mēs taču nedzīvojam tādā klimata joslā, kur cilvēks iekštelpās un ārā var visu laiku atrasties vienās plānā apģērba kārtā – nē, mums vajag gan jakas, gan mēteļus, gan cepures, gan pārvelkamos apavus, bet kur to visu likt, kad esi atnācis uz pasākumu?

Profesionāli mēbeļu iznomātāji piedāvā garderobes statīvu nomu ar visiem numuriņiem un pat garderobistu pakalpojumiem! Tas ļoti noderēs ziemā vai vēlā rudenī, kad cilvēki ierodas pamatīgās virsdrēbēs, tāpēc ka bez garderobista var sākties liels haoss, jo bara efekts negatīvi ietekmē pat pašus izglītotākos cilvēkus.

Vai vasarā garderobes statīva īre nav nepieciešama? Nav, ja jūs pasākuma apmeklētājiem vai viesiem varat piedāvāt kādu citu alternatīvu, kur atstāt liekās mantas, maisiņus un tamlīdzīgas lietas. Ja šādas vietas nav, tad statīvs bez numuriņiem un garderobista var izrādīties labs risinājums, kas rādīs, ka patiesi jūs rūpējaties par saviem viesiem.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var izjaukt visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas labs, uzticams un atsaucīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

a

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *