AKTĪVĀ ATPŪTA AR ĢIMENI UZ ŪDENS.

Tuvojas vasara, un daudzi no mums gaida atvaļinājumu un brīvdienas, lai bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu atpūsties, neko nedarīt vai arī pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai ar ģimeni un draugiem.

Šis vienmēr ir bijis viens no pozitīvākajiem atpūtas veidiem pēc kura var just ne tikai emocionālo, bet arī fizisko piepildījumu. Latvijā populāri ir brīvdienas, kaut vai nedēļas nogales, pavadīt ūdens tuvumā. Cilvēki ļoti labprāt rīko piknikus un dodas pārgājienos ar teltīm, kā arī izmanto laivu nomas iespējas. Vēl daļa izvēlas doties braucienos ar laivām, kas ir lielisks veids, kā saliedēt kompāniju, turklāt laivu nomas ir atrodamas tur pat, krastā.

Uzzini vairāk – http://www.bullulaivas.lv/laivu-noma/

KUR NOMĀT SUP DĒLI UN LAIVAS?
Protams, rodas jautājums – kur un kā nomāt laivu vai SUP dēli. Iespējas ir dažādas. Visbiežāk dažādus laivu nomas piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienigais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Buru jahtas noma ir visvilinošākā no visa piedāvājuma un spēj uzņemt līdz pat astoņu cilvēku lielu kompāniju.

Aiz laivu nomas, otrs populārākais pakalpojums ko mēdz izmantot interesenti, ir SUP dēļu noma. Šo izklaides veidu vienkāršā valodā dēvē par supošanu un tā ir ļoti populāra visā pasaulē. Braucot ar SUP dēli, var apvienot patīkamo ar lietderīgo – tiek leliski pavadīts laiks un arī trenēta visa ķermeņa muskulatūra. Izšķir dažāda vida SUP dēļus, pie tam ir dēļi, kas paredzēti ne tikai iesācējiem un profesionāļiem, bet arī tādi, kas paredzēti mantu pārvadāšanai. Lai supošana būtu interesantāka, ir iespēja nomāt dēli, kuram ir opcija pievienot buru vai pat tādu dēli, kurš spēj vienlaikus transportēt līdz pat 10 cilvēku lielu kompāniju.

Arī Latvijas skaistā daba var sniegt gandarījumu visiem ūdens aktivitāšu piekritējiem, nav pat jādodas uz tālām zemēm, lai gūtu adrenalīna pilnus piedzīvojumus. Tieši šī iemesla dēļ, laivu noma un dažādu citu ūdens izklaides iespēju nodrošināšana ir viens no Latvijas uzņēmēju jājamzirdziņiem un tas noteikti ir jāatbalsta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *