Multifunkcionālas mēbeles katrai gaumei

Arvien biežāk mēbeļu ražotāji patērētajiem piedāvā patiesi “gudras” mēbeles, kuru maldinošais un vienkāršais dizains patiesībā sevī ietver smalki pārdomātus mehānismus. Šādas mēbeles ir pieejamas ne tikai standarta izmēros un krāsās mēbeļu veikalā, tās arī padodas personalizētiem izmēriem un krāsām, atkarībā no klienta vajadzībām.

Šīs mēbeles būs ideāli pielāgotas tieši jūsu mājokļa vajadzībām un interjeram, vienlaicīgi process garantē autentiskumu un unikālu pieeju izgatavošanā. Izmantojot šo iespēju, paveras iespēja lieliski ekonomēt. Telpā, kuru nāktos aizpildīt ar vairākiem standarta izmēra un dizaina priekšmetiem, mēs varam ierīkot personalizētu mēbeli, kas aizstāj vairākas standarta izmēra mēbeles.

Ja iedomājamies māju kā ķermeni, tad virtuve noteikti ir tā sirds. Tajā tiek kopīgi baudītas brokastis, gatavotas vakariņas, te uzņem viesus un risina aktuālos politiskos jautājumus. Lai arī kāda izmēra būtu virtuve, to ir iespējams iekārtot gudri, mājīgi un ērti. Lai maksimāli izmantotu interjera iespējas, virtuves iekārtas izgatavošanu var veikt īpaši konkrētajim parametriem. Tirgū atzītas ir iebūvējamās virtuves un virtuves mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma – tas neliedz iekārtot telpu ar nepieciešamajiem atribūtiem, vienlaicīgi ļauj saglabāt plašumu rosībai. Lai virtuve būtu mājīga un ērta, tajā ir vērts ieguldīt izdomu. Mēs ļoti daudz laika pavadam virtuvē, un šai telpai jāspēj atspoguļot arī mūsu personību. Ieskaties šeit!

Vannas istaba ir viena no telpām, kura sevī ietver divas dabas. No vienas puses šī ir ļoti intīma istaba, tajā nozīmīga ir drošības sajūta. No otras puses, šī telpa ir atvērta arī mūsu viesiem.  Vannas istaba kalpo dažādām vajadzībām, tādēļ gudra telpas iekārtošana ir būtiska. Lielākoties šī telpa ir neliela, bet ietilpināt tajā vēlamies gana daudz – dušu, vannu, tualetes podu, dažādus plauktus, spoguli, varbūt veļas mašīnu. Lai to visu eleganti satilpinātu nelielā telpā, jāizmanto radoša pieeja un konsultācija ar profesionāli. Vannas istabas mēbeles var piemklēt konkrētās telpas izmēriem, lai kvadrātmetrus izdotos izmantot prātīgi.

Zvans pie durvīm, ciemiņi ir klāt! Visi sanāk mājokļa priekšnamā un iekārtojas. Vai visiem ir vieta apģērbam un apaviem? Vai tik šalles nesāks slīdēt nost no pakaramā? Jā, izklausās pazīstami. Priekšnami un koridori ir mūsu mājokļu pirmais iespaids. Nepelnīti šī telpa ir saņēmusi ļoti maz uzmanības. Priekšnama mēbeles ir īpaši nozīmīgas, lai neradītu diskomfortu mājokļa iemītniekiem un viesiem, kad jāgatavojas mājokli pamest vai tajā atgriezties. Telpas izmēri ir šauri, taču tai jāspēj organizēti izkārtot mūsu ikdienas mantas.

Interjera pasaulē viesistaba jau sen kļuvusi par telpu, kuras funkcijas ir pārkāpušas pāri viesistabas robežām. Atkarībā no tā, kādas mēbeles un interjera priekšmetus mēs novietojam viesistabā, tā var kļūt par guļamistabu, hobiju istabu, ēdamistabu vai pat mantu glabātavu. Iebūvētie skapji, piemēram, kalpo kā lieliski nomaskēta nesezonas drēbju krātuve. Tikmēr izvelkamais dīvāns nakts stundās telpu var pārvērst par guļamistabu, bet gudri izkārtotas brīvā laika mantas (spēļu konsoles, mūzikas instrumenti, galda spēles) telpu padara par ģimenes hobiju zāli. Ja viesistabā novietojam elegantu galdu, tā kļūst par ģimenes vakariņu telpu. TV iekārta var kļūt par telpas galveno fokusa punktu, bet tik pat labi askētiska dizaina mēbele var TV aparātu pat noslēpt no visu acīm. Lai telpu padarītu mūsdienīgu un tā iegūtu plūstošas līnijas, tajā var ierīkot bīdāmās durvis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *