GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI RĪGĀ.

Grāmatvedis ir tā profesija, kas par darba apjoma neesamību nevarētu sūdzēties.. Mūsdienās grāmatvedības uzņēmumi nesniedz vairs tikai ar grāmatvedību saistītus pakalpojumus, bet piedāvā arī juridiskās konsultācijas, rīko seminārus par aktualitātēm un problēmām nozarē, kā arī daudz ko citu. Ienākumu un izdevumu kontrole, finanšu sakārtošana un jebkāda cita veida informācijas apstrāde, kas saistīta ar personīgajiem vai uzņēmuma finansu līdzekļiem ir grāmatveža ikdiena, tādēļ nevajag baidīties meklēt palīdzību arī tad, ja ikdienā esat izlēmis šos jautājumus kārtot paša spēkiem. Nodokļu likmes un dažādi koeficienti mainās nemitīgi gan lielām, gan mazām un specifiskām nodarbinātības sfērām, tādēļ vislabāk par visu aktuālo un nepieciešamo pastāstīs tieši grāmatvedis vai kompetents jurists. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu.

Uzzini vairāk – http://www.bkgrupa.lv/juridiskie-pakalpojumi/

JURIDISKIE PAKALPOJUMI GRĀMATVEDĪBAS UZŅĒMUMOS.
Grāmatvedība vienmēr ir gājusi roku rokā kopā ar dažādiem juridiskiem jautājumiem, jo šīs sfēras tomēr ir salīdzinoši ļoti daudz saistītas, turklāt, pareiza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība un to regulē pat likums par grāmatvedību, kā arī savlaicīga informācija par to, kas sagaida katru, kurš vēlas dibināt vai likvidēt uzņēmumu ir ļoti noderīga. Grāmatvedības uzņēmumi piedāvā plaša spektra juridisko pakalpojumu konsultācijas, kas ietvet ne tikai darba tiesības un arba likuma pārzināšanu, bet arī civiltiesības, komerctiesības un maksātnespējas konsultācijas.

GRĀMATVEDIS GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAI.
Martā, grāmatvežiem un viņu palīgiem, ir daudz darba, jo sākas deklarāciju iesniegšanas laiks, kas ir aktuāls ne tikai tiem, kuriem tas ir jādara obligāti, jo atrodas amatpersonas statusā, bet arī privātpersonām, kas vēlas atgūt no valsts pārmaksāto nodokli un daļēji atgūt maksājumus par medicīnas pakalpojumiem un izglītību.. Deklarāciju aizpildīšana jau labu laiku ir pieejama interneta vidē, taču tik pat daudzi vēl labprāt tās aizpilda VID nodaļās savā pilsētā. Daļa izvēlas aizpidīšanu nodot grāmatvežu pārziņā, tādēļ savlaicīgi meklē sev piemērotu šāda veida pakalpojuma sniedzēju.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Līdzīgi tiek noteiktas cenas arī juridiskajiem pakalpojumiem, kas tiek sniegti uzņēmumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *