Mašīnas riepu apkope un arī konsultācijas.

Mašīnas riepas ir viena no būtiskākajām mašīnas sastāvdaļām. Riepām ir vislielākā saistība ar ceļu un auto riepu tehniskais stāvoklis spēlē nozīmīgu lomu satiksmes drošībā. Neskatoties uz to, vai savam auto izmantojat jaunas, maz lietotas vai arī jau lietotas riepas, tās ir jātur nevainojamā kārtībā kā arī tām ir obligāti jābūt atbilstošām visām drošības prasībām. Riepu cenas ir ļoti dažādas kā arī atkarīgas no tā, vai vēlaties pasūtīt pavisam jaunas riepas, vai arī izvēlēsieties mazlietotas, jau lietotas vai arī atjaunotas. Lai labāk saprastu, kāda tipa lietotas riepas ir vispiemērotākās, iesakām konsultēties ar auto riepu servisa speciālistiem. Vislabāk to noteikti darīt sertificētos mašīnas riepu servisos, kur par mašīnas kā arī līdz ar to arī jūsu drošību, rūpējas zinošs kā arī meistarīgs personāls.

Mašīnas riepu un arī auto disku apkopes nepieciešamība.
Jebkurš riepu serviss piedāvā dažāda tipa riepu un disku apkopes piedāvājumus. Automašīnas diski ir svarīgs komponents auto riepu montāžā kā arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda veida auto diskus – Lietie automašīnu diski, tērauda auto diski, kaltie automašīnu diski. Pārvietojoties pa sliktu ceļa segumu, auto diskus var viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz riepu servisu, ir vēlams pārbaudīt arī auto disku stāvokli kā arī, nepieciešamības situācijā, tos labot. Mašīnas riepu servisi papildus disku servisam, piedāvā arī auto riepu balansēšanu un to nomaiņu.

Ziemas un arī vasaras riepas.
Mūsu valstī ziemas mašīnas riepas jālieto sākot no 1. oktobra līdz pirmam martam. Protams, šis laika posms var būt arī garāks, jo sniegs aprīlī pie mums nav nekāds retums. Drīkst izmantot vissezonas auto riepas, taču to protektora biezums ir jāpārbauda pirms pirmā oktobra. Viens no lielākajiem ieguvumiem, pērkot jau lietotas vai maz lietotas auto riepas, bez šaubām ir cenu starpība, kura ir ievērojama, gandrīz 40% zemāka. Tāda cenu atšķirība noteikti ir novērojama gan ziemas, gan vasaras riepām.Pirms pērkat lietotas vai atjaunotas auto riepas, derētu konsultācija pie auto riepu servisa darbiniekiem.

Kur ir mašīnas riepu garāžas?
Ērta riepu garāža ir atrodama Dreiliņos. Ja nepieciešams paglabāt savas nesezonas mašīnas riepas, jo mājas vai garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz riepu servisu un izmantot riepu noliktavas pakalpojumu. Ubrokā un Rīgā iespējams pārliecināties par savu auto riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu servisā arī izmērīs protektora biezumu, salabos auto diskus un, nepiecišamības situācijā, balansēs mašīnas riepas, lai braukšana būtu droša un ērta gan šoferim, gan pasažieriem kā arī citiem satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *