Kādēļ jāmaina vecās riepas?

Pēc vairākām sezonām riepas bez šaubām jāmaina, jo to izskats un kvalitāte vairs neatbildīs valstī noteiktajām prasībām. Tieši jaunas riepas ļaus izbaudīt komfortablu braukšanu, turklāt degvielas patēriņš būs daudz mazāks. Ekonomiskākais izvēles variants, ko iesaka vērienīgais riepu serviss, ir dažādas mazlietotas riepas, kuras nodrošinās tikpat lielu komfortu. Lietotas riepas nekādā ziņā neietekmēs braukšanas komfortu, jo to reālais stāvoklis un protektors tiek pārbaudīts uz speciāla montāžas stenda. Vērienīgā riepu garāža sniedz plašas izvēles iespējas, tāpēc lētas riepas, kas domātas Tavam auto, nebūs grūti atrast.

Izvēlies savas riepas- https://www.fredariepas.lv/riepas/vissezonas-riepas/

Kā jāizvēlas atbilstošas ziemas riepas?

Lietotas ziemas sezonai paredzētas riepas noderēs apmēram vienai līdz divām sezonām, tas atkarīgs no kopējā gada nobraukuma u.c. aspektiem, tāpēc izvērtē, kas Tev izdevīgāk. Ziemas riepas savlaicīgi jāmontē tikai tāpēc, ka sniegs var parādīties pavisam negaidīti, līdz ar to var rasties nopietnas problēmas ar saķeri. Riepu noliktava pārdod auto riepas gan visiem bezceļu auto, gan vieglajām automašīnām, tādēļ vienmēr varēsi saņemt vajadzīgo. Riepas Dreiliņi var iegādāties dažādos izmēros, tādēļ nebūs grūti sameklēt labāko komplektu arī kravas auto. Citā klāstā redzami lietie diski, kuru ievērojamākais bonuss ir nelielais svars, līdz ar to būs pavisam viegli bremzēt. Turpretī lietoti auto diski būs izdevīgāki, taču jebkurā gadījumā svarīgi ielāgot konkrēto riepu izmēru un diska stiprinājuma diametru.

Kāpēc nepieciešama riepu balansēšana?

Lietotas vasaras riepas noliktavā nonāk tieši no Vācijas, pietam to protektors ir 6-9 mm. Riepas Rīgā paredzētas tiem, kas plāno iegūt vasaras riepas ērtai un patīkamai braukšanai ikdienā. Riepas Ulbrokā var atstāt arī uzglabāšanai līdz nākamai sezonai, pakalpojuma izmaksas visiem komplektiem ir identiskas. Saprotams, ka pakalpojumu sarakstā norādīta arī riepu montāža, ko darbinieki veic ar mūsdienīgām iekārtām. Ja tiek ievēroti dažādi ventiļu bojājumi, darbinieki par to informē klientu un uzreiz arī piedāvā savu palīdzību. Riepu maiņa un balansēšana ir cieši saistītas, jo vienmēr ir svarīgi pārliecināties, ka auto būs tiešām stabils un braucot nebūs nekāda diskomforta

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *