Kvalitatīvi kamīni omulīgai noskaņai

Kamīni piemēroti tiem, kas vēlas ļoti ātri un viegli uzsildīt dzīvojamās telpas, turklāt drēgnos vakaros patīkama nodarbe ir lūkošanās kamīna krāšņajās liesmās. Kamīnkrāsnis piemērotas arī garšīgu ēdienu pagatavošanai, jo tās silst pakāpeniski un saglabā siltumu daudzas stundas. Toties stūra kamīni teicami iederēsies arī pavisam nelielā telpā, tādēļ varēsiet iekārtot telpu, kā vien gribat. Granulu kamīni ir atšķirīgi – vieniem ir vajadzīgs speciāls režģis kurināšanai, bet otriem nē. Šīs unikālās krāsnis radītas Somijā, kas vien jau liecina par teicamo kvalitāti, modernajiem dizaina veidojumiem un ilgo ekspluatācijas laiku.

Piedāvājumu apskati šeit- http://www.tulikivi.lv/katalogs/

Inovatīvas malkas krāsnis

Labākā vēsts ir tā, ka pirts krāsnis nekad neaizņem daudz vietas, taču izdala ļoti daudz siltuma. Šobrīd malkas krāsnis var kurināt no blakus esošās telpas, tādēļ pirtī vienmēr saglabāsies vēlamā temperatūra. Konkrēti “melnajām” pirtīm ilgstošai siltuma saglabāšanai tiek piemērota arī krāsns apdare, izraugoties kvalitatīvu ziepjakmeni. Krāsnis atbildīs Jūsu vēlmēm un telpas izkārtojumam, jo drīkst izvēlēties individuālu dizainu. Pirtī jutīsieties labāk kā jebkad, jo gaiss būs patīkams un nebūs ilgi jāgaida, lai tā pilnībā uzsiltu.

Kombinētas plītis Jūsu mājai

Lieliskās plītis var ierīkot arī lauku mājās utt., tomēr svarīgākais ir izvēlēties modeli, kas spēj apsildīt visu platību. Plītis ar cepeškrāsni pilda vairākus uzdevumus, tādēļ Jūs varēsiet gatavot vakariņas un uzsildīt mājokli lieki netērējot laiku. Reālais plīts ekspluatācijas laiks atkarīgs no daudzām lietām, bet augstās kvalitātes materiāli ir obligāta daļa no tiem. Tieši 2 cukas virtuves plītij ir ļoti laba alternatīva, jo iespējams pielietot abas plīts funkcijas vienlaicīgi. Plīts lielais karstums garantē to, ka jebkurš ēdiens garšos neticami, tāpēc katra nākamā maltīte būs īpaša.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *