Gardi konditorejas izstrādājumi

Konditoreja turpina sniegt saviem klientiem pārdomātākos ēdienu piedāvājumus, turklāt tie īpaši piemēroti arī liela apmēra konferencēm un dažādiem svētkiem. Jums nebūs jāuztraucas, jo katru reizi šie konditorejas izstrādājumi būs gardi un svaigi.

Visas šīs konditorejas Rīgā vēlas piedāvāt saviem klientiem tikai pašu labāko, tāpēc visas izejvielas tiek izmantotas vislabākajā veidā. Parocīgi ir tas, ka šos gardumus var nogaršot uz vietas vai arī ņemt līdzi uz mājām, tāpat pieejama arī ērta piegāde. Noteikti jāpiemin to, ka receptes tiek rūpīgi pilnveidotas un radītas no jauna, lai visiem klientiem vienmēr būtu interesanti.

Personalizētas tortes tieši Jūsu svētkiem

Īpaši rūpējoties par klientu vajadzībām, tiek piedāvātas speciālas tortes pēc noteikta pasūtījuma. Katrā gadījumā unikālās tortes uz speciāla pasūtījuma izskatīsies perfekti un būs pielāgotas tieši konkrētajam pasākumam. Nekādā gadījumā Jums nebūs problēmu pašam pasūtīt torti, bet ieteicams savlaicīgi arī padomāt, kādas garšas tieši vēlaties. Šādas tortes pēc pasūtījuma visā Rīgā ir neizsakāmi iecienītas, tāpēc tiek rūpīgi padomāts arī par piegādi uz Jūsu mājokli vai biroju. Turpretim domājot, kur varētu pasūtīt neticami garšīgu kliņģeri, konkrētā atbilde ir absolūti skaidra, jo tieši šajā vietā tiek sagatavoti ļoti fantastiski konditorejas izstrādājumi. Visu laiku jāatceras, ka vienmēr tiek piedāvāti banketi, līdz ar to ir iespējams iegūt fantastiskas uzkodas.

Uzzini vairāk- http://www.francumaize.lv/produkcija/tortes-un-kukas/

Apskatiet banketu plānošanas piedāvājumu

Piedāvātā galda klāšana noteikti ievērojami atvieglos plānoto sagatavošanos nozīmīgam notikumam, turklāt Jūs varēsiet būt pilnīgi drošs, ka viss pasūtītais būs tiešām svaigs. Ir iespējami dažāda apmēra speciālie izbraukuma svētku banketi, svarīgākais par to vienoties ar konditorejas darbiniekiem, lai tie varētu savlaicīgi sagatavoties. Pilnīgi noteikti ir pieejama arī speciāla banketu ēdienkarte no konditorejas, kas vienmēr palīdzēs saprast, ko konkrēti Jūs vēlaties un kas īsti ir nepieciešams. Svarīgi atcerēties, ka galdu klāšana katru reizi tiek pielāgota klienta vajadzībām, tādēļ norādītās cenas mēdz svārstīties. Piedāvātās uzkodas ikvienam banketam ir tik tiešām atšķirīgas, tāpēc iespējams izmēģināt mazliet no visa, lai būtu kas ideāli piemērots katram no viesiem. Būtībā galdu klāšana jebkurā izbraukumā tiek lietota samērā bieži, tieši tāpēc svarīgi tiešām savlaicīgi pieteikties, lai nepalaistu garām izdevīgu iespēju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *