Automašīnas noma līdz pat 12 mēnešiem

Jūs visnotaļ jau zināt, ko piedāvā auto noma Rīgā, bet ir patiešām vērts vēlreiz iepazīties ar visiem nosacījumiem. Auto noma ar vadītāju ir ļoti komfortabls uzņēmuma piedāvājums, jo tādā gadījumā klientam noteikti nav jāatrodas pie attiecīgā auto stūres.Jāatceras, ka pastāv konkrēti klientu ierobežojumi, piem., ikviena nomnieka minimālais vecums nemainīgi ir 20 gadi. Noteikti jāielāgo, ka ierobežota tiek arī spēkratu izmantošanas teritorija, sākumā par to vienojoties konkrētajā līgumā. Būtībā tie būtu 500 km mikroautobusiem un 200 km vieglajiem auto, ja gadījumā runa ir par vienas nakts auto nobraukumu. Gadījumā, ja rodas apstākļi, kuru rezultātā šo minēto nosacījumu tomēr neizpildāt, tiek vienkārši piemērota papildu maksa par vēl vienu diennakti. Reāli iespējama ilgtermiņa automašīnu noma, kas piedāvā opciju izmantot savā labā šo spēkratu līdz pat 12 mēnešiem absolūti jebkurām Jūsu iecerēm, par šo piedāvājumu sīkāk var uzzināt attiecīgajā mājaslapas sadaļā http://www.elegantsauto.lv/ilgtermina-auto-noma/. Būtībā automašīnu noma šādā situācijā ir reāli iespējama, ja klients regulāri veic maksājumus par nākamo nomas mēnesi.

Izvērtējiet katras automašīnas aprakstu

Visu auto noma konkrēti Rīgā visnotaļ ir iecienīta, jo ļauj ikvienam izmantot labākos spēkratus tieši savām iecerēm. Vēl pirms iesaistīšanās šajā procesā ir jāsaprot, ka mašīnas noma iespējama vien tādā gadījumā, ja pilnīgi skaidri saprotat, kam auto būs nepieciešams. Ir iespējams iepazīt noteiktu piedāvājumu tabulu ar precīzām cenām, lai saprastu, kas Jums finansiāli būtu maksimāli patīkamāk. Visu mikroautobusu noma var tiešām būt nevainojams atrisinājums, kad tiek plānoti kādi tālāki izbraucieni ar savu ģimeni. Pie katra auto attēla skaidri redzami dažādi nosacījumi, kuriem attiecīgā automašīna atbilst, piem., kāda veida degviela tam vajadzīga. Jums pilnīgi noteikti ieinteresēs arī tas, vai automašīna ir aprīkota ar labu kondicionieri un citām niansēm. Ja ir vajadzība, uzņēmums ļauj iznomāt arī īpašu jumta bagāžnieku un dažādas citas noderīgas ekstras.

Kādi bonusi piedāvāti nomniekiem?

Patiešām būtiski atcerēties, ka šāda veida auto īre Rīgā viennozīmīgi prasa samērā lielu atbildību, jo par visiem nodarītajiem bojājumiem pilnībā atbild pats nomnieks. Gluži tāpat klientiem būtu jāzina, ka ir atšķirīga apmēra naudas sodi par konkrētiem minētajiem pārkāpumiem, tieši tāpēc būtu labāk visu rūpīgi ievērot, lai nebūtu nekādu lieku grūtību. Patiešām svarīgs nosacījums ir Jūsu autovadītāja konkrētais stāžs, kas nedrīkst būt vēl mazāks par 1 gadu. Attiecīgais uzņēmums noteikti pievērsīs savu uzmanību arī tam, cik kārtīgs būs auto salons, kad to nodosiet atpakaļ. Starp citu, pilnīgi noteikti jāiegaumē, ka Jūsu nupat pieteiktā rezervācija uzņēmumā tiks apstiprināta tikai un vienīgi pēc noteikta avansa maksājuma pilnīgas veikšanas. Par šiem sniegtajiem pakalpojumiem var norēķināties internetbankā, taču to ir iespējams izdarīt arī iemaksājot šo summu kasē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *