SVAIGA BULCIŅAS KŪCIŅAS UN CITI GARDUMI

Vai varat iedomāties skaistāku smaržu par tikko ceptu smalkmaizīšu aromātu gaisā? Šāda veida konditorejas izstrādājumi ir allaž bijuši top prece jebkuram cilvēkam, jebkurā diennakts laikā. Ne viena vien konditoreja Rīgā piedāvā ne tikai smalkmaizītes, bulciņas un daudzus citus kārumus, bet arī ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu gan uz vietas, gan izbraukumos.

Ja aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt kliņģeri, tad arī šajā gadījumā konditoreja noteikti palīdzēs. Cenas ir dažādas, atkarīgas, protams, no pasūtījuma veida, taču vidēji kūkas cena ir 15 eiro kilogramā. Skatīt šeit – uzkodas banketiem!

CIK MAKSĀ PASŪTĪT KŪKU?

Svētkiem tuvojoties, aktualizējas jautājums par to, ko celt galdā. Jebkuros svētkos obligāta sastāvdaļa ir kūka vai kliņģeris. Mūsdienās iespējas kūku pasūtīšanai ir nebeidzamas- gan lauku torte klasikas cienītājiem, gan Ņujorkas siera kūka un citi mūsdienīgi kārumi. Visa veida konditorejas izstrādājumi jāpasūta vismaz 2 dienas iepriekš, lai pasūtījums tiktu laicīgi izpildīts. Ja kūka nepieciešama bērnu svētkiem, tad ir iespēja to pasūtīt ar iecienītākajiem multfimu tēliem un figūriņām, gaviļnieka vārdu un citiem interesantiem elementiem. Ja nepieciešama kūka pēc pasūtījuma, iespējams pasūtīt arī gana iespaidīga augstuma meistardarbus – līdz par sešiem kūku statīva stāviem. Šāds gardums būs piemērots kāzu un lielu jubileju atzīmēšanai.

CIK LIELAM PASĀKUMAM PAREDZĒTA BANKETA GALDA KLĀŠANAS OPCIJA?

Galda klāšanas pakalpojums banketiem, kāzām un lielākiem saviesīgiem pasākumiem ir aktuāls vienmēr. Neviena, pat čaklākā saimniece lielos svētkos labprāt atpūtīsies, nevis klās galdu, piemēram, 50 cilvēkiem. Tas nozīmē ka noderēs galda klāšanas pakalpojums. Banketa galdu klāšanas pakalpojums pieejams līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā ir ļāvusi attīstīt prasmes lielu banketu un pasākumu apkalpošanai. Ja nepieciešams apkalpot izbraukuma banketus, tad tiek nodrošināts viss nepieciešamais – ne tikai ēdiens un uzkodas, bet arī trauki un galda piederumi. Galda klāšana iespējama dažāda veida pasākumiem, formālākiem un brīvākā gaisotnē, taču, jāņem vērā, ka nepieciešams pieteikt pakalpojuma nepieciešamību vismaz 10 dienas iepriekš, lai būtu iespēja sagatavoties un sagādāt gardus pārsteigumus. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *