KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES SAVAM MĀJOKLIM?

Būvējot māju vai remontējot dzīvokli, agri vai vēlu aktuāls kļūst jautājums par logiem. PVC logi ir redzami 99% ēku fasāžu. Bieži vien klienti izvēlas PVC logus, taču iespējams uzstādīt arī koka vai alumīnija logus. PVC logi ir populārs risinājums arī gadījumos, kad nepieciešama jumta logu izbūve. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī. Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus.

Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas.

Spied šeit – http://logunams.lv/!

PVC LOGU ALTERNATĪVAS
Logu montāžas uzņēmumi klientiem piedāvā dažādas alternatīvas PVC logiem. Klienti var izvēlēties arī koka vai alumīnija rāmja logus. Alumīnija logi ir ugunsdroši, attiecīgi, ja tas ir viens no kritērijiem, tad šī būs īstā izvēle. Komercprojekti un industriālo ēku celtniecībā, alumīnija logi ir vislabākā izvēle, jo ir ļoti izturīgi gan tehniski, gan vizuāli. Tā pat kā plastmasas logi, arī alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādās krāsās un tos ir viegli pielāgot fasādes toņiem. Klienti arī labprāt izvēlas koka logus. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no PVC logiem, kas ir joprojām ir populārākā klientu izvēle. Tas nav plāns stikls koka rāmī, bet gan vesela funkcionāla sistēma, kurā stikla pakete ir iebūvēta funkcionālā koka rāmī.

KAS VEIC APDARES DARBUS PĒC MONTĀŽAS?
Noteikti nevajag aizmirst par palodzēm. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Apdares darbus veic pēc logu montāžas pabeigšanas, jo tas ir beidzamais solis jaunu logu uzstādīšanas procesā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *