LATVIJAS KLIMATAM PIEMĒROTĀKAIS LOGU VEIDS

Mūsdienās plastmasas jeb PVC logi ir kļuvuši par gadsimta iezīmi arhitektūrā, jo, ja paskatāmies apkārt, būs grūti atrast kādu citu logu veidu, ko klienti izvēlētos uzstādīt savos mājokļos. Latvijā joprojām ir visi četri gadalaiki, dažkārt ar siltākām ziemām, taču drēgns laiks ir lielāko gada daļu.

Kad aiz loga ir auksts, visi vēlas atrasties mājīgi siltās iekštelpās, tādēļ logu nomaiņu mājoklī daudzi izvēlas veikt starplaikā starp apkures sezonas beigām un jaunās sezonas sākumu. Tā pat šis ir viens no iemesliem, kādēļ jaunceltnēs plastmasas logi ir pirmā izvēle, kad runa par logu montāžu. PVC logi nodrošina lielisku ventilāciju vasarā un lielisku siltumizturību ziemā. Pakešu logi mūsu pusē ir tendence jau divdesmit gadus, arī ja nepieciešama lodžiju iestiklošana 103 sērija.

KĀ UZLABOT TEMPERATŪRU DZĪVOKLĪ DAUDZSSTĀVU MĀJĀ?
Latvijā energoefektivitāte ir numur viens temats, kad ir runa par ēku renovāciju. Kādēļ tā ir tik svarīga? Liels vairums Latvijas iedzīvotāju mitinās sērijveida dzīvokļos, kas celti, 45 gadus atpakaļ. Skaidrs, ka ēkas konstrukcijas, komunikācijas un viss pārējais ir morāli un fiziski novecojis, tādēļ tiek veikta namu pilnīga renovācija, kas iekļauj arī logu nomaiņu, ja tas jau nav izdarīts iepriekš. Ne pārāk pievilcīgo telpas temperatūru, mitrumu, slikto ventilāciju un citas nelaimes, var mēģināt novērst nomainot logus. PVC logi nodrošina pareizu un atbilstošu gaisa cirkulāciju telpā, kā arī mūsdienīgu ventilācijas iespēju. Nepareizi montēti logi vienmēr sagādā daudz raizes, piemēram, kondensāta un mitruma uzkrāšanos, kas ir pat bīstami veselībai.

CIK MAKSĀ PLASTMASAS LOGI?
Pakešu logi ir pieejami gan dzīvokļos, gan privātmājās, garāžās un saimniecības ēkās. Plastmasas logi var būt arī bez atvēršanas funkcijas. Pēc klienta pieteikuma saņemšanas, meistari veiks visus mērījumus un pēc pāris dienām jau tiks veikta jauno logu montāža. Pēc darbu beigām arī nebūs jāmeklē jauni pakalpojumi sniedzēji, lai veiktu apdares darbus. Par precīzām cenām ir iespējams runāt tikai tad, kad ir noskaidrotas visas ar projektu saistītās nianses.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *