KUR IZDEVĪGI PASŪTĪT MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA?

Daudzi smīkņās, bet mēbeļu izvēle telpām, kas nav pilnībā iekārtotas, ir nogurdinošs un laikietilpīgs process, it īpaši, ja nav skaidrs, ar ko sākt. Mēbeļu veikalos ir iespējams atrast daudz un dažādas mēbeles, kuras ir pat iespējams pielāgot vai ņemt par pamatu iekārtas izgatavošanai. Tieši individuāli pasūtītas mēbeles kļūst par pēdējo gadu populārāko risinājumu.

Ja vēlaties izgatavot mēbeles pēc pasūtījuma, iespējams izmantot arī dizainera pakalpojumus(ieskaties te – http://www.bauskasdzive.lv/reklamraksti/mebeles-pec-pasutijuma-pardomats-risinajums-jusu-majoklim-181652). Mēbeļu ražošana un mēbeļu izgatavošana, ja tās tiek veidotas pēc individuāla pasūtījuma, nemaz neizmaksā dārgāk, kā jau gatavi mēbeļu komplekti, turklāt, jāņem vērā fakts, ka jau iepriekš izgatavotas mēbeles var nebūt piemērotas mājoklī esošo telpu platībai vai platībai.

KĀ TIEK BŪVĒTAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA?

Ļoti daudzos mājokļos varam atrast virtuves mēbeles, kas veidotas pēc pasūtījuma. Katra saimniece būs priecīga rosīties tieši tādā virtuvē, kādu viņa vēlas, nevis ir spiesta pielāgot sev. Visas nianses tiek noskaidrotas pasūtījuma veikšanas brīdī, attiecīgi meistariem vienmēr būs arī kāds padoms par to, ka maksimāli optimizēt visas vēlmes, lai tās būtu funkcionālas par simts procentiem. Virtuves iekārtas ir iespējams pasūtīt ne tikai lielām, bet arī mazām virtuvēm. Tiek uzklausītas visas klienta vēlmes un vajadzības, lai izgatavotu vienīgo un ideālo virtuves iekārtas veidu.

AKTUĀLAS TV IEKĀRTAS JEBKURAI VIESISTABAI

Viesistabas mēbeles ir otrs populārākais pasūtījumu veids. Ņemot vērā, ka televīzija mūsdienās ir katrā mājoklī, tad TV iekārtas ir nepieciešamība. Agrāk par TV iekārtām kalpoja milzīgas sekcijas un skapju komplekti, kas aizņēma lielāku daļu telpas, taču mūsdienās tendences un tehnoloģiskās iespējas ir mainījušās, līdz ar to ir iespējams radīt ietilpīgas un funkcionālas mēbeles, kas aizņem maz vietas, turklāt, par interesantu interjera objektu var kalpot arī bīdāmās durvis TV iekārtu plauktiņu paslēpšanai.

IEBŪVĒJAMIE SKAPJI UN GARDEROBES UN BĪDĀMĀS SISTĒMAS MĀJOKĻIEM

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *