RIEPU SERVISS, DISKU REMONTS UN CITI SAISTĪTIES PAKALPOJUMI RĪGĀ

Lai arī ziemas riepu lietošanai Latvijā ir noteikti oficiāli datumi, ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, šis laiks var būt pat garāks par noteiktajiem trīs mēnešiem. Šī iemesla dēļ ir nepieciešams savai automašīnai laikus izvēlēties piemērotas ziemas riepas. Ziemas mēneši, nudien nelutina, un ceļa segums kļūst īpaši nepatīkams ne tikai autovadītājiem, bet arī gājējiem. Jebkurā riepu servisā jūs sagaidīs laipni un smaidīgi servisa darbinieki, kas izskaidros visu, kas nav skaidrs un palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu automašīnai un tās vadītāja braukšanas paradumiem.

Jaunu un lietotu riepu piedāvājums, to nomaiņa, uzglabāšana vasaras sezonā, riepu balansēšana un disku apkope, kas, starp citu, ir tik pat svarīga kā riepu serviss un pat utilizēšanas pakalpojumi ir riepu servisa kompetencē.

KĀDAS RIEPAS VISLABĀK IZVĒLĒTIES?

Lietotu riepu iegāde un uzstādīšana te ir pieprasīts pakalpojums. Lietotas riepas tiek pārbaudītas, tiek sertificētas un visādi citādi novērtētas kā lietojamas ceļu satiksmē vēl daudzus gadus. Noteicošs faktors lietotu riepu iegādei ir cena. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Riepu nomaiņa un riepu serviss ir populārs pakalpojums, piemēram, pirms ikgadējās tehniskās apskates. Lietotu ziemas riepu komplekts noteikti izmaksās mazāk kā jaunu, tādēļ iesakām apsvērt domu par lietotu riepu komplekta iegādi. Jauns riepu komplekts būtu jāiegādājas reizi trijās sezonās, taču šis laiks var mainīties dažādu faktoru ietekmē. Cilvēki meklē labāko cenas un kvalitātes attiecību, tādēļ riepu servisa apmeklējums ir svarīgs punkts šī procesa ietvaros.

RIEPU SERVISA NOZĪMĪGUMS MAŠĪNAS APKOPEI

Riepu servisa darbinieki ir apmācīti un pilnveidojuši savas zināšanas, lai spētu katram klientam piedāvāt piemērotāko risinājumu riepu izvēlē. Par lietoto riepu kvalitāti vispār nav jāuztraucas, jo viss tiek pārbaudīts dubultā. Vieta, no kurienes riepas tiek vestas, arī daudz pasaka par to stāvokli, jo, piemēram, Vācija un Skandināvija ir pazīstamas ar saviem augstajiem kvalitātes standartiem. Riepu kvalitātei ir liela loma mūsu drošībā uz ceļiem, braucot ar automašīnu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *