KUR DOTIES, JA NEPIECIEŠAMS MONTĒT RIEPAS?

Auto riepas ir tikpat svarīga automašīnas sastāvdaļa, kā motors un ātrumkārba, tādēļ pret riepu apkopi un maiņu nevajag izturēties vieglprātīgi. Jaunas riepas var iegādāties oficiālajos riepu centros, turklāt vajadzības gadījumā, darbinieki neatteiks arī padomu un palīdzēs ar riepu nomaiņu. Visu populārāko ražotāju riepas visos iespējamos izmēros ir iespējams iegādāties speciālos riepu centros, lai braukšana būtu droša neatkarīgi no laikapstākļiem. Riepu servisos strādā zinoši eksperti, kuriem ir pat vairāk kā 20 gadu ilga pieredze šajā sfērā.

Meistaru sekošana jaunākajām tendencēm un tehnikām ir obligāta prasība. Tas ir vienīgais veids kā šeit nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus tā, lai klienti vienmēr atgrieztos un būtu apmierināti ar sniegto servisu.

KĀDĒĻ SVARĪGS RIEPU SERVISS?

Agri vai vēlu riepu maiņai būs jānotiek un kad šis laiks pienāk, riepu serviss laipni aicina katru interesentu izvēlēties sezonai piemērotas riepas par ļoti pieņemamām cenām, turklāt, ir pieejamas arī atjaunotas riepas, kuru cena ir vēl zemāka. Lai arī pastāv trīs veidu riepas – vissezonas, ziemas un vasaras, katra no tām ir ar savām fiziskajām īpašībām, kas paredzētas braukšanai konkrētos laikapstākļos. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Savukārt vasaras riepas aukstā laikā zaudē savu elastību un neveido labu saķeri ar ceļu. Servisa dalībnieki noteikti izvērtēs piemērotāko riepu veidu, balstoties uz braukšanas paradumiem un ceļiem, kas tiek izmantoti ikdienā.

TEICAMS RIEPU SERVISS RĪGĀ

Klientiem ļoti daudz nozīmē profesionāla pieeja un attieksme, tādēļ daudzi atgriežas un ir gatavi saņemt un novērtēt rūpīgi padarītu darbu. Servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo norāda uz zinošiem darbiniekiem, augstu ētikas un zināšanu klāstu, kas tiek pielietots atbilstoši standartiem un klientiem nav jāuztraucas par to, ka auto varētu sākt niķoties nepareizā vietā un laikā. Jebkuram klientiem tiek nodrošināts vislabākais serviss neatkarīgi no pakalpojuma izmaksām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *