DABA, MIERS, KLUSUMS UN MĀJAS 20 MINŪŠU BRAUCIENĀ NO RĪGAS

Privātmāju ciemats Murjāņos ir lieliska iespēja, kā baudīt dabas mieru un modernu ikdienu. Lai darbs no mājās nebūtu tālu un ceļā nebūtu jāpavada ilgs laiks, ciemats ir iekārtots 20 minūšu attālumā no Rīgas. Šāda veida privātmājas pēdējos gados izvēlas daudzi. Tas sniedz iespēju iegādāties savu privātmāju un zemes gabalu jau sakārtotā apkārtnē, atkrīt dažādas problēmas un birokrātija, kas saistītas ar komunikāciju ierīkošanu, nereti tiek piedāvāti arī dažādi apsaimniekošanas pakalpojumi, apsargāta teritorija un daudz kas cits, kas dzīvošanu šādā kopienā padara īpaši ērtu un mierpilnu. Hi-tech stilā veidoti mājokļi iekļaujas ciemata vīzijā un vizuālajā tēlā.

Ja vēlaties veidot savu ideālo mājokli, pirkt zemi Murjāņos ir nepieciešamība. Ar mājas īpašniekiem tiek slēgti dažādi līgumi, tostarp, apsaimniekošanas līgums, kas paredz arī dažādu papildus pakalpojumu iespēju(vairāk skatīt te – https://davidsoni.lv/ciemats/). Ir pavisam viegli realizējams dzīvot klusā, skaistā vietā pie dabas, nezaudējot saikni ar urbāno visi, kas ir pārdesmit minūšu braucienā no mājām.

KAS RŪPĒJAS PAR TERITORIJAS APSAIMNIEKOŠANU?

Ar ciemata iedzīvotājiem tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas ietver visu – sākot ar teritorijas sakopšanu un beidzot ar atkritumu izvešanu un citiem ierastiem pakalpojumiem. Ziemā nav jāuztraucas par piesnigušiem un neizbraucamiem ceļiem, kas liktu kavēt darbu vai citas darīšanas, rudenī par slapju lapu kalniem un sakopta apkārtne priecēs visu cauru gadu. Skaistu un sakārtotu apkārtni nodrošina apsaimniekošanas pakalpojumi visa gada garumā, ieskaitot dārzniecības darbus. Šāda veida pakalpojumi ir izdevīgi visiem, jo daudziem neatliek laika pēc garas darba dienas pievērsties šāda veida darbu veikšanai.

SAKOPTI DĪĶI VISA GADA GARUMĀ

Viens no lielākajiem privātmāju ciemata lepnumiem ir ierīkotie dīķi. Privātmāju izvietojums paredz, ka katra no vairāk kā desmit privātmājām, būs dīķa tuvumā, tādējādi piedāvājot dažāda veida floru un faunu visā ciemata teritorijā. Visas ūdenstilpnes tiek pienācīgi apkoptas atbilstoši to īpašībām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *