PAREIZA MUGURAS POZĪCIJA MIEGĀ UN MATRAČA LOMA TAJĀ

Gultai un tās kvalitātei ir liela nozīme jebkura cilvēka dzīvē, un tik pat liela nozīme ir matracim. Meklējot jaunu gultu, jāpievērš uzmanība ne tikai dažādām ar mēbeli saistītām detaļām, bet arī matracim un visu, kas ar to saistīts. Matracim ir jābūt piemērotam, jo spēlē lielu lomu tajā vai esam kārtīgi atpūtušies un kā jūtas mūsu mugura pēc vidēji 7 guļus stāvoklī pavadītām stundām.

Ja no rīta pamostaties un jūtamies tā, it kā pāri būtu pārbraucis buldozers, ir skaidrs, ka kaut kas ir jāmaina. Daudzi mēdz iegādāties virsmatračus, kas var būt risinājums, taču ne ilgtermiņā, tādēļ paralēli jāmeklē arī piemērots matracis. Iespējams uzzināt vairāk informācijas par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem zemāk rakstā!

MEMORY MATRACIS VAI ATSPERU MATRACIS – KAS IR LABĀKS?

Nemaz ne tik senā pagātnē mūsu gultās bija viena veida matrači, kas tika veidoti no porolona un atsperēm. Šiem matračiem nebija pārāk ilgs lietošanas termiņš, jo porolons sāka plīst un drupt, atsperes sāka palikt vaļīgas un matracis deformējās, pie tam radot savādas skaņas katru reizi, kad griežamies uz otriem sāniem. Šāda veida matrači ir ne tikai neērti gulēšanai, bet arī bīstami mūsu balsta sistēmas veselībai. Mūsdienās veikalos atrodamie matrači tiek veidoti no moderniem materiāliem – memory foam, speciāliem atsperu blokiem, kas papildināti ar lateksa un bambusa šķiedrām. Ortopēdiski un ergonomiski matrači ir bijuši svarīgi visos laikos, taču mūsdienās pieejamie materiāli ļauj sasniegt jaunas virsotnes. Pieejami arī matrači bez atsperēm un ar dažāda veida citu fantastiski ērtu sastāva kombinācijām. Visiem matračiem ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas maksimāli atvieglo tā kopšanu.

CIK MAKSĀ LATVIJĀ RAŽOTI MATRAČI?

Kad izvēlamies matraci, protams vēlamies, lai tas ir lieliskā cenas un kvalitātes līdzsvarā. Varam apgalvot, ka papildus šim kritērijam, ir vēl kāds, ko daudzi uzskata par ekstru – matrači ir ražoti Latvijā. Latvijā ražoti matrači ir pieejami gan pieaugušajiem, gan bērniem. Gan dīvāni un gultas, gan matrači ir augstākās kvalitātes Latvijas meistaru ražojums un kalpo daudzus gadus. Ņemot vērā plašo materiālu daudzveidību un izmēru klāstu, varam apgalvot, ka atradīsiet savu ideālo matraci par ideālo cenu. Jebkuram labam matracim ir jāspēj nodrošināt slodzes mazināšanos mugurai, jāuzlabo asinsrite un jānodrošina normāla pozicionēšana guļot, lai ķermenis maksimāli spētu atpūsties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *