RIEPU SERVISI AR RIEPU UZGLABĀŠANAS SERVISU

Katram auto vadītājam jāzina, ka Latvijas un visas Eiropas noteikumi paredz divus datumus, kuros obligāti ir jāveic automašīnas riepu nomaiņa. Ledus, sniegs, melnais ledus un vēl dažādas citas nepatīkamas dabas parādības ir liels automašīnu un autovadītāju bieds katru gadu, tādēļ ziemas riepas ir obligāta prasība jebkuram transportam, kas piedalās ceļu satiksmē. Maldīgi uzskatīt, ka riepas ir jānomaina pašam, kā arī obligāti katru sezonu jāpērk jauns riepu komplekts.

Riepu servisa laipnie darbinieki palīdzēs ik viena autovadītājam, kurš pie viņiem vērsīsies pēc padoma, kā arī ar prieku piedāvās dažādus citus riepu un auto disku uzturēšanas un apkopes pakalpojumus.

KĀPĒC PASŪTĪT MAZLIETOTAS AUTO RIEPAS?

Cik droši ir automašīnai uzstādīt lietotas riepas? Lietotas riepas tiek pārbaudītas, tiek sertificētas un visādi citādi novērtētas kā lietojamas ceļu satiksmē vēl daudzus gadus. Daudzi izvēlas lietotas riepas dēļ to cenas. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Arī riepu maiņa pāris reizes gadā un to apkope ir pakalpojums, kas jāizmanto regulāri, pretējā gadījumā pastāv iespēja arī neiziet tehnisko apskati. Lietotu ziemas riepu komplekts noteikti izmaksās mazāk kā jaunu, tādēļ iesakām apsvērt domu par lietotu riepu komplekta iegādi. Pastāv uzskats, ka jaunu riepu komplektu jāiegādājas reizi trijās sezonās, bet lietotas reizi divās vai pat katru sezonu no jauna. Nemaz ne tik maz cilvēku riepas iegādājas vadoties pēc to cenas, kas nozīmē to, ka tiek meklēti labākie cenas un kvalitātes risinājumi jebkuras sezonas riepām.

Riepu servisos strādā lieliski un zinoši darbinieki, kuri ik vienam spēs piedāvāt labāko risinājumu jebkuram, ar riepu apkopi saistītam pakalpojumam, tostarp arī riepu uzglabāšanu un disku apkopi. Mazlietotās riepas Latvijas servisos visbiežāk nonāk no Skandināvijas un Vācijas, kas ir divas valstis, kuru augstās kvalitātes prasības visiem ir lieliski zināmas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *