KUR PIRKT TIEŠI TĀDAS MĒBELES, KĀDAS VAJADZĪGAS?

Jaunu mēbeļu izvēle savam tikko izremontētajam vai uzceltajam mājoklim vienmēr ir īpašs piedzīvojums. Jāteic, ka veikalos varam atrast tādas mēbeles, kādas sirds kāro, nevis kā tas bija, piemēram, pirms divdesmit gadiem. Ir dažādi materiāli, kas tiek izmantoti mēbeļu izstrādei un izgatavošanai. Pasūtot individuāli izgatavotas mēbeles, tiek piemeklēta arī piemērota un skaista furnitūra. Mēbeles pēc pasūtījuma ne vienmēr ir dārgākas kā tās, kas atrodamas mēbeļu salonos un veikalos jau uz vietas gatavas.

Mēbeļu veidošanas gaitā, ir iespējams nedaudz mainīt arī galarezultāta izskatu. Veidojot jebkāda veida mēbeles pēc īpaša pasūtījuma, ir iespējams rast optimālus risinājumus gan vēlmēm, gan finansiālajai rocībai.

KĀ LIKT MĒBELĒM KALPOT ILGI?
Viena no pirmajām telpām, ko klienti izvēlas iekārtot, ir virtuve. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Garantējam pilnīgu klientu vēlmju izpildīšanu, ne velti virtuves iekārtas vidējais izgatavošanas laiks ir 5 nedēļas. Virtuves mēbeles tiek veidotas vienotā un aktuālā stilā, ir iespējami dažādi risinājumi dažādiem virtuvju izmēriem un esošajam aprīkojumam. Laba virtuves darba virsma ir viena no pirmajām lietām, par kurām jāizlemj, pasūtot virtuvi un tās cena mēdz sastādīt pat lielāko daļu no visa pasūtījuma. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Liela panākumu atslēga virtuves ilgmūžībā ir pareiza tās kopšana un rūpes par tehniku un iekārtām.

ERGONOMISKAS UN KVALITATĪVAS VIRTUVES IEKĀRTAS UN SIENAS SKAPJI.
Prasmīgi meistari spēj izgatavot jebkāda veida mēbeles. Skapji ar bīdāmām durvīm ir vesela atsevišķa preču grupa, kas tiek veidota pēc pasūtījuma. Ja veikalā nopērkamās mēbeles, 99% gadījumu neatbilst gluži tam, ko vēlamies, tad individuāli pasūtītas mēbeles ir labs risinājums. Ergonomija pēdējos gados ir bieži dzirdēts jēdziens un to daudzi steidz izmantot, kaut vai tā iemesla dēļ, ka parocīga apkārtējā telpa ievērojami palielina produktivitāti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *