LATVIJAS MĀJRAŽOTĀJU DZĒRIENU PIEDĀVĀJUMS.

Jebkura no mazajām alkohola darītavām Latvijā var lepoties ar savu stāstu par to, kā no hobija, alus darīšana vai vīna brūvēšana ir pārvērtusies par maza izmēra biznesu. Kāds iet vecātēva pēdās, vēl kāds izdomājis, ka šis būs labs veids kā realizēt pāri palikušo ražu, cits vienkārši iedvesmu smēlies youtube.

Alkohola darīšana mājās ir pilnībā legāla, ja tiek izpildītas visas normatīvās prasības, ko regulē likums, tādēļ nelielos apmēros saražotais mājas vīns, sidrs, alus un uzlējumi ir lieliski produkti, ko piedāvāt gadatirdziņos un personīgajā veikaliņā pilnīgi legāli. alkohola pārdošana internetā iesākumā varētu likties nedaudz savāda, taču, tā ir normāla prakse. Ņemot vērā to, ka piegādes veic vai nu pats ražotājs vai pilnvarota persona un piegāde uz pakomātiem nav pieejama, par vecumu pārliecināties var pasūtījuma nodošanas brīdī.

Ieskaties piedāvājumā – http://pv64.lv/produkti

JAUKA DĀVANA SVĒTKOS – OGU UZLĒJUMI UN MĀJAS SIDRS UN ALUS.
Mājas alkohola darītavas piedāvā dažāda veida dzērienus – alu, uzlējumus, sidrus un pat degvīnu. Piemēram, jāņogu uzlējums vai upeņu uzlējums, pavisam noteikti garšos savādāk kā veikalos nopērkamie, kā arī kalpos kā lieliska dāvana svētkos. Arī mājās gatavots degvīns garšo savādāk. Mājas ražotājiem ir iespēja eksperimentēt ar dažādā garšu niansēm, kas ir vēl viens no iemesliem kādēļ pircēji izvēlas mājražotāju preces. Arī dumbrāju alus ir īsts klientu pievilinātajs. Vīns, degvīns, sidrs, alus un dažādi uzlējumi – sev interesējošu preci noteikti atradīs ik viens interesents. Mājražotāju preces var būt nedaudz dārgākas, kas ir pavisam normāli, jo tiek ražotas nelielā skaitā un pārdošanai mazos veikaliņos vai tirdziņos.

KAS PĀRRAUGA ALKOHOLA IEGĀDI ONLINE?
Lielāki vai mazāki alkoholisko dzērienu veikali, preču piegādi veic pašu spēkiem. Tas ir arī veids kā pārdevējam pārliecināties, ka pircējs ir sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu. Lokālas alkohola darītavas piegādi veic uz tuvākajām pilsētām un rajoniem. Lai tas būtu izdevīgi abām darījuma pusēm, tiek noteikta pamata summa, no kuras iespējams veikt pasūtījumu un arī pamata summa no kuras sākas bezmaksas piegāde. Latvijas mājražotāju preču iegāde ir lielisks veids kā atbalstīt savējos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *