Durvju remonts vai arī auto durvju atvēršana, to visu varētu izdarīt sos atslēgu serviss!

Liels jautājums, kā pareizi rīkoties, ja dzīvokļa slēdzeņu atvēršana nemaz nav iespējama, parādās pirmais, kas rodas gadījumā tieši ar salūzušu slēdzeni vai jau salauztu atslēgu. Tas var notikt ar ikvienu no mums, neatkarīgi no durvju materiāla – koks, alumīnijs, metāls. Bet, šofera diena būs sabojāta, kad pēkšņi izrādīsies, ka mašīnas durvis neveras vaļā ne no iekšpuses, ne ārienes. Šinī gadījumā ir jānomierinās kā arī nedrīkstētu panikot. Eksistē ne viens vienīgs atslēgu serviss, kas var arī izlīdzēt šinī situācijā.

Kas tad varētu negatīvi ietekmēt uz slēdzenēm?

Pats durvju remonts apzīmē to funkciju atjaunošanu, kā arī dekoratīvā izskata restaurēšanu vai pat pašu durvju nomaiņu. Kad ir apgrūtināta durvju atvēršana, šādu situāciju var radīt sekojošas nianses:

  • sākotnējs durvju slēdzenes mehānisma uzstādīšanas tehnikas neievērošana;
  • nesankcionēts iekļūšanas mēģinājums;
  • durvju slēdzeņu bojājums;
  • dabisks elementu nodilums lietošanas laikā.

Gadījumā ja mājokļa ārdurvis ir no dzelzs, kā, piemēram, auto durvis, tās ir tieši pakļautas videi, tad šajā gadījumā tiešām var papildus būt citi cēloņi bojājumiem: piemēram, mitrums un temperatūra un to mijiedarbība. Ūdens kondensāts, kas tieši savācas pašās slēdzenēs un vēršanas mehānismos jau var sasalt zem aukstās temperatūras un salūzt. Kad veidojas rūsa, tas iznīcina durvju eņģes, padarot ārdurvis šķības. Jebkurā izkārtojumā atslēgu serviss palīdzēs Jums kā klientam.

Durvju serviss kā arī auto durvju atvēršana – kādā veidā uziet palīdzību?

Ir problemātiska auto atvēršana vai varbūt nepieciešams slēdzeņu serviss? Tomēr ir jāpārzin tieši tās vietas, kur varētu doties. Protams, standartā mēs jau varam piezvanīt apdrošinātājam, bet tikai ja mums ir sos durvju atvēršana iekļauta. Bet eksistē uzņēmumi, kur būs piedāvāts konkrēti kvalitatīvs slēdzeņu serviss. Kā tad tāda veida uzņēmumu uziet? Svarīgākais jau ir izlasīt jebkādas iespējamās citu klientu rekomendācijas. Nekas jau nav tik svarīgs, piemēram, kā citu pastāvīgo pircēju redzējums, kā arī šeit nav svarīgi vai arī uzņēmuma darbs jau bija seifu atvēršana vai pats durvju remonts. Visam bija jābūt paveiktam labi. Izvēloties servisu, paceliet interesējošos jautājumus, tad var saprast, vai varbūt otra galā ir profesionālis. Un, protams, nemēģiniet uzlauzt durvis paši, jo Jūs jau varat vienīgi sabojāt tās, kas pēc tam būs jāmaina. .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *