Ar ko izceļas moderns auto serviss šobrīd?

Mūsdienīga pasaule tomēr ir ļoti izmanījusies, kā rezultātā šodien uz jaunām mašīnām brauc ne tikai ļoti turīgi klienti, taču pat vienkāršie cilvēki, kuriem ir vidējās algas. Auto līzings un patīkamā cenu politika jaunām mašīnām arvien vairāk mudina klientus iegādāties nevis lietotus, bet jau jaunos auto. Pamata atšķirība ir tanī, ka tieši ar vecām mašīnām vienkārši varēja tikt galā arī pats auto īpašnieks un nomainīt nepieciešamo auto detaļu, vai pat īstenot nebūtisku remontu. Taču mūsdienu mašīnas visas jau ir pilnas ar elektroniku, kas liedz iespēju izdarīt remontu pašam un spiež cilvēkus doties tādās vietās kā, piemēram, sertificēts lexus autoserviss vai cita veida auto serviss. Tāpēc būtu nozīmīgi, lai ir atlasīts ne tikai pēc cenām patīkams autoserviss Rīgā vai arī citā pilsētā, taču arī ar lielu pakalpojumu daudzveidību, kas tad būs realizēti kvalitatīvi.

Ienāc – http://carway.lv/

Kāda tipa autoservisi jau ir pieejami?

Pilnīgi visi servisi tiek sadalīti 3 pamata grupās – oficiāls dīleru serviss, daudzu mašīnu marku servisi vai tā sauktie privātie autoservisi un visbeidzot privātās garāžas.
Ikviens auto tirdzniecības uzņēmums kvalificējas vienā noteiktā mašīnas markā. Tieši tās būs uzticamas organizācijas, kas aizņem septiņpadsmit procentu tirgus daļu. Tāds autoserviss izmanto tikai oriģinālas rezerves daļas un speciālu kvalitatīvu inventāru. Lai uzsāktu auto tehnisko apkopi, jebkurš oficiālais autoserviss ir akreditēts un saņem attiecīgu sertifikāciju, kā piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Sazinoties ar tādu servisu, Jūs noteikti iegūsiet labas kvalitātes servisu pie tam ar garantiju jebkāda veida pakalpojumam. Taču tādu uzņēmumu pakalpojumi nav īsti lēti.
Vairāku brendu auto servisos tiek izpildīts auto remonts neatkarīgi no markas, valsts un ražošanas gada. Bieži vien šādas firmas sniedz pat servisa garantijas kā arī pilda labu remontu. Un tas arī var būt, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss, taču nav šo auto dīleris. Un arī, protams, šeit darba izmaksas būs zemākas nekā tas ir pie izplatītāja. Tāds autoserviss Juglā sastopams, vai arī citā Rīgas mikrorajonā un te var saņemt tādus pakalpojumus, kā auto diagnostika vai riepu montāža un balansēšana, kā arī pats remonts un arī citi darbi. Šādi autoservisi aizņem apmēram trīsdesmit vienu procentu no kopējā tirgus.
Un pastāv auto remonts, kas realizēts garāžā, kas parasti ir neliela darbnīca, kur strādā dažādi cilvēki. Šeit automehāniķis var būt pieredzējošs un lietpratīgs, taču bez nepieciešamās izglītības, turklāt uziet speciālistu tomēr ir ļoti grūts uzdevums. Visbiežāk tādās garāžās tiek izpildīts sliktas kvalitātes auto remonts. Tanī pat brīdī nebūs sniegtas nekādas garantijas, taču izmaksas šeit, visticamāk, vienmēr būs zemākas.

Kā var atšķirt labu autoservisu no neprofesionāla?

Bezatbildīga pieeja, kad jau tiek izvēlēts autoserviss Juglā, citur Rīgā vai arī visā Latvijā, diezgan bieži liek cilvēkiem pārmaksāt vairāk nekā bija gaidīts. Mazā veikto pakalpojumu kvalitāte rada papildu materiālās izmaksas. Pareiza autoservisa atlase jau ir atslēga Jūsu transportlīdzekļa drošai ekspluatācijai.
Izvēloties servisu, būs sākumā jāvērš uzmanība tādiem momentiem:
1)Priekšroka jādod tādam servisam, kas tad specializējas Jūsu markas mašīnas remontā, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss. Tie pārzin jebkādas tāda veida automašīnas nianses un īpatnības;
2)Savāciet maksimālo informācijas apjomu attiecībā uz autoservisa darbu. Pievērsiet pastiprinātu uzmanību labām un sliktām citu klientu atsauksmēm;
3)Apsveriet pakalpojumu līmeni, izmaksas un vēl speciālistu zināšanu līmeni. Kvalificēts automehāniķis, kā arī auto elektriķis būs Jūsu miera nodrošinājums;
4)Pirmajai servisa telpu, kā arī pašas remonta ietas apskatei būtu jāatstāj labu iespaidu uz Jums, tai skaitā pievērsiet uzmanību par aprīkojumu, kam tad jābūt labas kvalitātes.
Atbildīga pieeja servisa izvēlē pārvēršas par atslēgu drošai kā arī ērtai transportlīdzekļa darbībai. Bieži vien jau ir iespēja palikt jau par pastāvīgu uzņēmuma klientu, ja padarītā darba kvalitāte tiešām ir labā līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *