MĪKSTO MĒBEĻU ĶĪMISKĀ TĪRĪŠANA MĀJAS APSTĀKĻOS.

Daudzos mājokļos dīvāna izvēlei tiek pie”skirta īpaši liela nozīme. Tā ir vieta, kurā pulcēties ģimenei pēc garas darba dienas darbā vai skolā, vieta, kur atpūsties no ikdienas kņadas. Dīvāna izvēlē svarīgi ir ne tikai ērtuma un izmēra kritēriji, bet arī tas, cik viegli tas ir kopjams un kās ir tā potenciālais kalpošanas laiks. Mīksto mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ir izplatīts un plaši pieprasīts pakalpojums, turklāt, tas nav nedz dārgi, nedz laikietilpīgi. Sākotnēji varētu šķist, ka tas ir ļoti laikietilpīgs un sarežģīts prcess, taču nebūt ne – mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ir pieejama jūsu mājās. To var veikt profesionāli darbinieki vai arī, ja tīrīšanas apjoms nav tik liels, ir iespējams iznomāt tehniku un to darīt pašam.

Ieskaties – https://divanueksperti.lv/paklaju-kimiska-tirisana/

KĀDAS SAKOPŠANAS METODES LIETO MĪKSTO MĒBEĻU TĪRĪŠANAI?
Kā tiek veikta tapsēto un mīksto mēbeļu ķīmiskā tīrīšana? Liela nozīme ir tam, kāds ir mēbeles audums un veids. Pats labākais, ko novērtē visi klienti, ir tas, ka serviss tiek sniegts mājās, attiecīgi nav jālauza galva par to, kā dīvānu vai citu mīksto mēbeli nogādāt tīrīšanai. Dīvānu tīrīšanas darbinieki pie klienta mājās ierodas pilnā ekipējumā ar visiem nepieciešamajiem tīrīšanas līdzekļie un tehniku. Mīksto mēbeļu tīrīšana tiek veikta gan sausā, gan slapjā tehnikā, atkarībā no nepieciešamības. Pieminēšanas vērts arī ir tas, ka pēc darba padarīšanas, viss tiek sakopts un nav jāuztraucas par netīrību istabā. Pakalpojuma cena izriet no dažādiem faktoriem. Cenas tiek noteiktas gan fiksētas par vienu dīvāna sēdvietu, gan piemērotas konkrētam mēbeles veidam, piemēram, U veida dīvānam, klubkrēslam un tamlīdzīgām mēbelēm. Atsevišķas cenas tiek noteiktas arī dīvāniem, kas ir izvelkami un divvietīgajiem dīvāniem, gan ar ādas, gan auduma.

KUR UN CIK MAKSĀ PAKLĀJU ĶĪMISKĀ TĪRĪŠANA?
Paklājs ir vēlviens mājokļa tekstilizstrādājumu veids, kas prasa rūpes un kopšanu, turklāt, ja tas telpā ir ieklāts kā mīkstais grīdas seguma veids, tad tā kopšana ir īpaši nozīmīga un dažkārt pat specifiska. Paklāju tīrīšanas izmaksas ir 5-10 eur par kvadrātmetru. Paklāju tīrīšana notiek tik pat ātri un ērti kā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana. Ir iespēja ķīmiski iztīrīt arī citas mīkstās mēbeles un aksesuārus – spilvenus, matračus un krēslus. Matrači un spilveni ir jātīra regulāri, savukārt ofisa mīksto mēbeļu tīrīšana var ne tikai paildzināt to mūžu, bet arī pilnībā izmainīt telpas atmosfēru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *