Personalizētas uzlīmes tieši Jūsu biznesa reklāmai

Uzlīmes jau ir kādas bildes attēlojumi, kas jau tiek izgatavoti tieši uz pašlīmējoša materiāla, proti, papīra vai arī īpašas plēves, kas paredzētas šādu izstrādājumu uzlīmēšanai uz dažādām virsmām. Pašas uzlīmes pamatā izmanto, piemēram, kā reklāmas priekšmetu. Turklāt tieši tāda veida poligrāfija šodien ir populāra, šo uzlīmju druka sniedz iespēju veikt labu reklāmas kampaņu ar minimālām izmaksām. Šis mārketinga variants jau ir ļoti izplatīts tirdzniecības un pakalpojumu vietās, kur vienmēr ir liels klientu pūlis. Ar īpašas apaļas uzlīmes atbalstu var nodot faktus iespējamajiem klientiem, ka šajā vietā tiek rīkota akcija vai varbūt būs piedāvātas īpašas cenas vai arī tika izgatavots jauns produkts.

Dažādu uzlīmju ražošanas specifikācija

Pirms tiks sūtītas, kā piemēram, apaļas uzlīmes vai mēģināts uzzināt cenu, ir jāsaprot kādi tieši drukas veidi ir un ar ko tie atšķiras savā starpā.
• Fleksogrāfija jeb flexo druka. Šī metode ir laba, ja, pielietojot automātiskā tipa iepakojumu, vajadzīga ievērojama gatavo uzlīmju aprite. Daudzveidība formām un košs attēls, reljefs, kā arī lakošana – dažādu tehniku izmantošanas rezultātā var sasniegt labas kvalitātes uzlīmes.
• Ofseta. Šajā gadījumā uzlīmju izgatavošanā pielieto pašlīmējošos papīru. Kad ir nepieciešams iepakojums vai arī uzlīmes sienām, vajadzētu drukāt uzlīmes, kas būtu liela izmēra, kā arī drukātas pēc ofseta drukas.
• Digitālā druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka, cena – viss ir līdzsvarā, tieši šis būs izdevīgi nelielām tirāžām. Diemžēl, kad tiek drukāts uz digitālas preses, uzlīmju saķere nedaudz samazinās.
• Lielāka formāta uzlīmju izgatavošana mūsdienās ir populārs variants. Šī veida tehnikas īpašas priekšrocības ir šķīdinātāju, kā arī izturīgu tintes izmantošana, gan arī robošana bez šuvēm. Ir iespēja izgriezt apaļas uzlīmes bez to drukāšanas.
• Sietspiede ir sava veida īpaša metode, kura ļauj drukāt, pielietojot sudraba vai zelta krāsas. Metalizētas personalizētas uzlīmes rotās visus suvenīru izstrādājumus. Tātad, lai pagatavotu labas, pārdomātas uzlīmes, būtu vajadzīga plēve, kas pati līmējas.
Tagad saprotot, kā parasti tiek taisītas uzlīmes, droši var izvēlēties sev piemērotāko variāciju un tad veikt savu uzlīmju pasūtīšanu.

Kur droši var izvēlēties apaļas uzlīmes vai ne vienīgi?

Uz šodienu būs izdevīgāk un ērtāk lietot to drukas veikalu servisu, kur pastāv sava personīga ražošana. Vēršoties reklāmas aģentūrā, klients saskaras ar starpnieku, kas gūst ienākumus kā no ražotāja, gan no klienta. Griežoties jau pēc pasūtījuma veikšanas, ir jāsaprot kādu tad pakalpojumu klāstu Jūs vēlaties, vai, piemēram, tā būs dažu uzlīmju druka, ko var viegli sūtīt pašam, veikt apmaksu un arī ātri saņemt. Vai jau būs nepieciešams liels pasūtījums, kur vajadzīgs līgums, kur jau būs atrunāti visi termiņi. Saprotiet savus apjomus un atrodiet piemērotu kompāniju. Pēc tam vajadzētu iepazīties ar visām rekomendācijām un arī interneta lapu, lai varētu pārliecinātos par veikto izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *