AMATNIEKU DARBI TAVAM PRIVĀTMĀJAS PAGALMAM.

Amatnieku radītie darbi vienmēr ir bijuši novērtēti ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Ne tikai dažādi kokapstrādes laikā radīti interjēra priekšmeti, bet arī dažāda izmēra un sarežģītības mēbeles, ir vieni no pieprasītākajiem produktiem, pie tam, aiz vien palielinās to pasūtītāju skaits, kuri vēlas arī saskaņotas dārza mēbeles, bērnu rotaļu laukumus, pārvietojamās pirtis, suņu būdas un daudz ko citu. Ar dažādiem kokapstrādes pakalpojumu sniedzējiem var iepazīties internetā un atrast sev atbilstošāko ar ko kopā sākt realizēt iecerēto.

DĀRZA MĒBELES UN BĒRNU KOKA ATRAKCAS PRIVĀTMĀJĀM.
Privātmāju īpašnieki zina, cik svarīgi ir rūpēties ne tikai par māju, bet arī pagalmu un dārzu. Nereti terasēs varam redzēt dažādas saderīgas dārza mēbeles un grila vietas, kā arī ar vien biežāk redzam bērnu spēļu laukumus. Nevajag bīties no fakta, ka dārza mēbeles ir veidotas no koka, jo tās tiek pareizi apstrādātas, lai kalpotu pēc iespējas ilgāk, tiesa gan prasa atbilstošu un rūpīgu kopšanu. Bērnu laukumiņus var izbūvēt pēc sirds patikas, iekļaujot ne tikai šūpoles un smilšu kasti, bet arī slīdkalniņus un daudz ko citu. Jaunākie ģimenes locekļi noteikti priecāsies par šādu atrakciju. Dārza mēbeles no koka un bērnu rotaļu laukumi ir izgatavojami saskaņotā dizainā un krāsās, lai pagalma iekārtojums būtu acij tīkams, ne tikai funkcionāls. Uzzini vairāk VUD piedāvājumā !

 

VAI IR VAR IZNOMĀT PIRTI?
Jau izsenis zināms, ka latviešiem ļoti tuvi ir pirts rituāli. Agrāk neviena lauku māja nebija iedomājama bez pirts mājiņas pašā tālākajā sētas malā, taču mūsdienās, šī tendence varāk nav tik aktuāla, turklāt, daudzi izvēlas mūsdienīgus risinājumus – pārvietojamo pirti un arī kublu. Pārvietojamās pirtis ir cilindra formas un izskatās pēc apgāztas mucas. Pateicoties savai formai, tās ļoti ātri uzsilst un ir iespējams baudīt pirts priekus jau drīz vien pēc iekurināšanas. Labā ziņa ir tā, ka pirtis ir iespējams arī iznomāt. Pirts īre ir ērta tajās reizēs, kad pašiem nav nepieciešamība pēc pirts iegādes un uzstādīšanas, taču ir vēlēšanās sevi vai savus viesus iepriecināt ar pirts rituāliem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *