Mašīnas riepu kā arī auto disku tehniskā pārbaude.

Riepas ir viena no neaizstājamākām mašīnas sastāvdaļām. Ceļu satiksmes drošībā, mašīnas riepu tehniskajam nobraukumam ir ļoti izteikti liela loma. Riepu tehniskajam nobraukumam noteikti ir jāpievērš ļoti liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām riepām. Auto riepu cenas noteikti ir ļoti dažādas un arī atkarīgas no tā, vai gribat sagādāt jaunas riepas, vai izvēlēsieties maz lietotas, lietotas vai arī atjaunotas. Mašīnas riepas vairākās grupās dala pēc apmēram desmit kritērijiem, tādēļ konsultācija ar speciālistu, pirms auto riepu nomainīšanas, katrā ziņā nebūs par ļaunu. Labākos speciālistus atradīsiet sertificētos mašīnas riepu servisos, kuros piedāvās pārdomātas konsultācijas un noteikti ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu auto riepu un arī disku stāvokli. Uzzini vairāk te!

Auto riepu un auto disku apkope garāžā.
Mašīnas Riepu disku un riepu servisos ir iespējams saņemt dažāda tipa šo automašīnu detaļu apkopi un labošanu. Auto diski ir svarīgs komponents mašīnas riepu montāžā kā arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda veida auto diskus – Lietie diski, tērauda diski, kaltie diski. Pārvietojoties pa nekvalitatīvu ceļa segumu, diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz riepu garāžu, katrā ziņā vēlams pārbaudīt arī auto disku stāvokli kā arī, nepieciešamības situācijā, tos labot. Mašīnas riepu servisi papildus auto disku labošanai, nodrošina arī auto riepu balansēšanu un arī to maiņu.

Ziemas kā arī vasaras riepas.
Latvijā sākot no 1. oktobra līdz pirmajam. martam auto uz ceļiem drīkst braukt tikai izmantojot ziemas riepas vai arī vissezonas auto riepas ar atbilstošu protektoru biezumu. Riepu garāžās kā arī servisos noteikti iespējams iegādāties gan pavisam jaunas, gan lietotas ziemas riepas. Galvenā atšķirība jaunām un arī lietotām riepām noteikti ir to lietošanas mūžā kā arī cenā, kas var būt pat četrdesmit procentus zemāka, ja tiek pirktas mazlietotas mašīnas riepas vai arī mašīnas riepu komplekti. Līdzīgi noteikti ir ar vasaras kā arī vissezonas riepām. Lietotu vasaras auto riepu cena noteikti ir gandrīz pa pusi mazāka. Ja plānojat iegādāties lietotas vai mazlietotas riepas, pirms tam derētu neliela konsultācija auto riepu noliktavā, lai saprastu, vai šāda opcija piemērota jūsu auto.

Auto riepu apkope Rīgā.
Dreiliņos ir atrodams mašīnas riepu serviss, kas nodrošina izdevīgus risinājumus katram apmeklētājam. Tur piedāvā arī riepu noliktavas servisu, kas ir ērti tiem, kuriem nepieciešams nodot glabāt savus nesezonas riepu komplektus, taču mājās vai garāžā tam nav vietas. Ubrokā kā arī Rīgā var pārliecināties par savu riepu komplekta gatavību sezonai. Mašīnas riepu noliktavā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus un arī, vajadzības gadījumā, nobalansēs mašīnas riepas, lai braukšana būtu droša un ērta gan šoferim, gan pasažieriem un arī citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *