Ko tad izdarīt, ja aizcirtās ārdurvis un Jūs nevarat tikt iekšpusē?

Slēdzenes durvīm, tieši tā kā jebkura tehniska ierīce ar pārdomātu mehānismu, var salūzt. Tāpēc neviens namsaimnieks nav aizsargāts no tādas lietas, kā durvju atvēršana var būt apgrūtināta ar to, kad salūzusi slēdzene. Šajā gadījumā nemaz nav jāmēģina pašiem izurbt ārā slēdzenes vai arī mēģināt izdauzīt durvis. Tomēr, lai durvju un slēdzeņu atvēršana varētu būt īstenojama ar daudz mazākām izmaksām, Jums vajadzīgs sazināties ar speciālistiem, kur kvalificēts atslēgu serviss palīdzēs Jums tikt galā ar radušos problēmu.

Kādēļ varētu būt nepieciešams durvju remonts Jūsu mājām?

Kas varētu par cēloni tam apstāklim, kad Jūsu auto un dzīvokļa slēdzene sabojājas? Kā galvenais iemesls varētu būt slēdzenes labas kopšanas trūkums, kā rezultātā varētu būt vajadzīgs slēdzeņu serviss. Reizi divos mēnešos slēdzene jātīra un vēl jāieeļļo ar īpašu līdzekli. Šo procesu var attiecināt uz jebkādām slēdzenēm, tā kā, piem., gan auto durvju atvēršana, tā arī seifu atvēršana var būt neiespējama. Kā vēl viens iemesls var būt huligānisms, kad atslēgas caurums tiek piepildīts ar sērkociņiem vai līmi. Arī šajā gadījumā varētu būt nepieciešams durvju remonts. Kad bija mēģināts ielauzties dzīvoklī, kā seku rezultātā slēdzenes konstrukcija kļuva nelietojama, šinī situācijā tiešām būtu rekomendējams ārkārtas visu slēdzeņu serviss, priekš tam, lai pasargātu Jūsu mājokli. Protams slēdzenes var būt nolietojušās, tas var novest pie tā, ka arī auto atvēršana var būt apgrūtināta.

Nosacījumi kvalificēta slēdzeņu servisa atrašana

Gadījumā ja Jums ir uzstādītas kvalitatīvas jaunas ārdurvis, vienalga ir ieteicams veikt dzīvokļa apdrošināšanu, kur pakalpojumu paketē būtu arī sos durvju atvēršana. Taču tas, kā tieši darbojas šis durvju serviss, vislabāk būs apskatīt onlain vidē. Kad ir jau radusies situācija, kad auto atvēršana nav iespējama vai pat iesprūdušas dzīvokļa durvis, šajā gadījumā labāk neekonomēt un priekšroku dot tikai kompānijai, kurā jau ir pārbaudīts atslēgu serviss. Mūsdienās online vide ļauj noskaidrot jebko, tāpēc nepieciešams šo priekšrocību izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *